Gå til innhold

Det var en mørk og stormfull aften...


mamma og my

Anbefalte innlegg

.. ho mor sjøl hadde fått mini i seng, og manden ut av huset, og skulle ha en l iten date med sin aller kjæreste...nettside...

 

Men- hennes kjære viste seg å ikke være av den trofaste sorten. hun hadde tilgitt det før, men nå var tolmodigheten slutt. Flere av favorittsidene var fullstendig fraværende, og etterlatt seg kun et stort, hvitt tomrom. Disse sidene, som f.eks fødselsmndklubben og ammedebatten, hadde gitt henne stor glede og innsikt de siste månedene, og faktisk reddet en og annen situasjon. derfor var det ikke bare irritasjon, men et direkte savn hun kjente idet den hvite siden dukket opp.

 

Nå lurer hun på: skal hun droppe hele forholdet til sin kjære? Vil de hvite sidene forsvinne- og bli erstattet med gode råd og gode debatter? Kan hun stole på at fraværet er et hendelig uhell?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ohoi!

Jeg håper inderlig at vi greier å fikse dette nå, går det ikke får vi heller investere i en ny server, så ordnings blir det til slutt skal du se, og forhåpentligvis ikke for mange hvite sider i fremtiden.

Takk for at du er tålmodig!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...