Gå til innhold

Sex


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det er vel ikke så interessant hva slags situasjon andre er i.

 

...Selv synes jeg det er interessant å høre jentenes meninger om hva som kan øke lysten, selv om det er store individuelle forskjeller.

 

Hos oss er lysten hos oss begge opp og ned, og aktiviteteten deretter. Det er er vel gi og ta for oss begge. Men om det ikke fører til noe sex, så er det helt sikkert godt for noe å gi litt godord og kos til fruen underveis. ...Selvtilliten/selvbildet kan ha sine utrordringer underveis, så her har vi litt vi kan bidra med gutter.

 

MEN porno kan være til nytte for begge kanskje, worth a try? ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

Fortsetter under...

  • 5 uker senere...

Ikke mas på damene dine, det tror jeg er en god ide. (Til slutt får dere bare sympati-sex, og over tid så tror jeg damer som gir etter når de egentlig ikke har lyst, bare får mindre lyst.) Fyren min maser ikke i det hele tatt.. (Nå har vi vært sammen i 5 år da, men av og til tenker jeg at han kunne prøvd seg litt mer, faktisk! ;)) Hm.. vi har vel sex et par ganger i uka tror jeg. (Ofte jeg som prøver meg, og det funker egentlig fint for meg/oss! ;))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

LOL igjen,,, Det kan visst hende at mennene blir en smule gravide også, for lysen min er på topp og må slukkes av meg selv, mens mannen er opptatt av å pleie farmen sin på facebook eller wow,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er sprengkåt som gravid (straks uke 19). I begynnelsen var jeg også sprengkåt, men da ville ikke han ha noe. Maste kanskje litt, og nå er det fart og spenning minst ei gang om dagen! Har bare lyst på mer og mer og mer... Mmm! Aldri vært så kåt i mitt liv. Det er bare skikkelig NAM med deilig sex!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

ser dette er gammelt innlegg.. men må nesten svare..

her er det motsatt! samboeren er kåt hele tiden etter at hun ble gravid, vil helst ha sex morgen og kveld! klart, bli tent av det, men føler nå at jeg ikke strekker til, jobber fra 8 på morgenen til 8 på kvelden (mest mulig overtid før barna våre kommer til) og tanken på sex når man er trøtt og sliten er ikke altid like lett..

vi er nå i uke 15, og må (desverre) si at jeg håper kåtheten hennes snart vil roe seg, er ikke altid pikken klarer jobben..

 

samtidig (vet jeg kan høre "damete" ut nå) hjelper det ikke mase om sex, trøst dere med at det gjelder frem til litt etter fødselen, bedre enn å være singel og måtte jakte hver helg for å få et ligg?

 

hilsen kommende tvilling pappa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Annonse

Første bud for dere som ikke "får noe":

 

INGEN vits i å mase. Sex er noe kvinner legger følelser i. Blir man ikke stimulert på øvre plan, nei da kan man også se langt etter sengekos.

Prøv å gjør noe for henne.... kan bare snakke om min egen mann.

Vi hadde sex under svangerskapet, men etter bebisen kom er det ytterst sjelden!

Han sitter i sofaen å ser på tv, sitter på facebook eller sover. Ingen hjelp å få, ingen interesse i hverken meg eller ungen...

 

Og da skal jeg gidde å ha sex?? Nei, det må funke i hverdagen også.

Er ikke bare å putte snoppen inn, så er alle problemer løst...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...
  • 4 måneder senere...

Ikke minst så lukter sæden forferdelig vondt, og alt blir bare ekkelt og kvinnen løper ofte på do å spyr..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

jeg og kjerringa har hatt sex 6 ganger siden hun ble gravid i juni. i begynnelsen gikk det fint med henne men sprakk et blodkar i vagina første gang vi hadde sex etter at hun ble gravid, så hun fikk en støkk. Så begynte mage smerter her og der. Så startet svimmelhet. SÅ startet bekkenet å gjøre vondt og det nye nå er fare for urinveis infeksjon som hun da har lest på nettet kan sette i gang en tidlig fødsel, så jeg kan bare drømme om et vått hakk rundt staken før hun er i uke 28 (vi er nå i uke 20). MEN.. vi har funnet en løsning. HANDJOBS (hun klarer ikke bj). Det er bare å forklare henne hvordan du liker det underveis, men husk baby olje eller annet :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...