Gå til innhold

God jul


Gri

Anbefalte innlegg

Da er det berre ei veke til jul! Jul som 3,5 åring er nok noko av det beste som finnast!

 

Oda gleder seg stort og har store forventningar til det som skal kome. Som mamma synes eg det er veldig stas å sjå glansen i augene når vi snakker om julafan, eller "julelaften" som Oda seier.

Oda sitt største ønske til jul er BabyBorn, og den skal sjølvsagt ligge under treet da :)

 

Elles er det berre bra med oss. Jentene veks til og kvardagen går sin gang. Over nyttår skal eg tilbake i jobb, og Hanna skal begynne i barnehagen. Vert nok ein overgang, men det skal nok gå det også.

 

Ønsker dykk alle ei riktig god jul, og alt det beste for det nye året!

 

Klem fra Oda og

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja her er det også spennende med jul!!!

 

Tenke ofte på en gammel julesang:

 

Kaldt og myrkt og lite sol

Soleis er de fram mot jol

Snø og is all jorda gøymer

Allting ligg i lengd å drøymer

 

Barnet spør kor langt det lid

enno fram mot joletid

mor så mangt har med å fara

likevel ho støtt lyt svara

 

Verda fekk ein liten gjest

difor held me barnefest

små og store høgt må kveda

saman om den store gleda

 

Fattig barn til verda kom

barnet vende verda om

Under stort Ja uten like

Det er Jesus og hans rike.

 

Han som kom seg sjølv oss gav

fekk ei krubbe og ei grav

no bør me med gledetåre

gje han rom i hjarto våre!

 

Huske ikkje om dette va heilt ordrett... tatt direkte ut fra hukommelsen.. og den svikte jo av og til!!

 

Me ska ver sammen med søster mi og mann + mine foreldre! Gleder oss! Sander Benjamin sitter med lekeblad forann seg og ramser opp hva som skal være under juletreet! Hehe.

 

Ha ei fine jul alle isamen!

Kjekt med litt oppdateringer!! :-)

 

Juleklem fra ak, og SB

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Tenkte jeg skulle droppe innom her og se om noen av de gamle kjente hadde vært innom, og det hadde dere jo. Så gøy! Det er artig å følge litt med på hvordan det går med dere alle.

Vi har det fint. Skal feire vår første jul i eget hus. Det blir stas. Blir nok ikke så mye annet en lokalitetene som endres fra tidligere år heller, for både mamma/pappa, storesøstera mi og svigerfar skal feire sammen med oss. Emil og Klara storgleder seg, eneste usikkerhetsmomentet er om nissen har fått med seg at vi har flyttet fra grünerløkka!!?

Jeg er i full jobb, og begge ungene har bhg.plass på Mortensrud. I ulike bhg., men likevel ikke så langt fra hverandre. har allerede fått to stk innpakka gaver fra Klara i hus, som hun har laget i bhg. Må innrømme at jeg foreløpig er mest spent på disse gavene.

 

Emil er en snill og grei gutt, som trives bra etter flytting. har fått flere nye kamerater i nabolaget, og det er gøy nå som han er blitt så stor at han går alene/får besøk av venner. De ringer på hos hverandre, inviterer til middag osv.

 

Vi starta adventstia med to ukers ferie i Thailand. Nå skjønner jeg hvorfor alle snakker så varmt om Thailand. Bortsett fra lang reise, er det jo et helt supert feriemål. Dit skal vi helt sikkert tilbake! Emil sier vi skal flytte dit, -men det vet jeg nå ikke helt..

 

Emil er ellers svært opptatt av fotball, svømming og å kle seg ut og leke lege7spidermann, cowboy, politi eller hva det nå måtte være. han er fortsatt ganske talefør, og vi har mye morro av og med ham. Her en morgen da han våkna kunne han opplyse at han hadde næseproblema - dvs. han var begynnende forkjøla. Han snakker ellers fortsatt mest nordlenning, til alles fornøyelse, men går mer og mer over til østlending. Klara er mest opptatt av motorikk og fysikk, og prater på langt nær så bra som Emil på samme tidspunkt. Nå i den siste tiden har det imlt. kommet seg også mht. prating, og det er jo så gøy når vi kan kommunisere litt mer sammen.

 

Emil og Klara går stort sett veldig bra sammen, men litt fighting blir det også. De ordner som regel opp seg i mellom og det er litt som Chri skrev i et annet innlegg her,like fort som de krangler, så blir de bestevenner igjen. Og Emil blir VELDIG storebror om andre gjør noe mot Klara som han ikke liker, da forsvarer han henne umiddelbart. Det er gøy å se.

 

Vi ønsker dere alle ei fredfull og fin julehelg og et riktig godt nytt år.

 

Håper, som flere her har ymta frempå, at vi skal få til et treff i 2007.

 

Gro

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...