Gå til innhold

En liten hilsen....


Odd Molly

Anbefalte innlegg

Bare må innom denne siden hvert jubel år for å sjekke om det er litt aktivitet...

Savner å høre litt fra alle sammen egentlig. Hvor har Hanne og Lena blitt av?

Felix og Oliver vokser og trives. De er i tottene på hverandre til stadigheter og er perlevenner like ofte. Begynner å lure på om det alltid blir slik, husker jo selv hvor mye jeg kranglet med mine søsken... De deler rom, trenger det ikke vi har ekstra rom, men valgte å gi de det størrste rommet. Etter at de fikk sove på samme rom sover faktisk og utrolig nok begge mye bedre, er nok trygt og godt Nå vil de ikke sove hvis ikke begge legger seg samtidig..så skjønne.

 

Jeg drømmer litt om en til...men så braker det løs her og jeg slår det fra meg. Vi får se.Ønsker alle her en fin høst og ikke minst snart desember.

Klem christine

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så kjekt å høyre fra deg og dine Christine :)

 

Her hos oss går alt med det same, gamle. Oda er i barnehagen, mens eg framleis er heime med Hanna. Over nyttår er det klart for jobb igjen. Rart så fort det siste året har gått.

Jentene her bur også på same rom, og trivast med det. Heldigvis våkner dei ikkje av kvarandre når ein våkner på natta.

 

No går det fort mot jul. I morgon skal det klart for danseoppvisning på freestyledans for Oda. Det blir spennande. Er spent på kor tøff ho vert når det vekeleg er alvor.

 

Ønsker dykk alle ei fin førjulstid, og håper de som prøver på småsøsken snart må lykkast.

 

Klem til alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Jeg stikker innom her hvert jubeår jeg og. DB blir ikke prioritert som forum lenger, men holder da øye med klubben nu og da. ;-)

 

Her er det bånn gass, Sander og Sara vokser fort. Begge er noen aktive krabater, og det merkes godt innimellom, hehe... Jeg prøver å studere flittig i hverdagene, og det går rimelig greit. I morgen er det skolestart igjen, men jeg gleder meg.

 

Sander og Sara trives godt sammen. Noen småkamper er det jo, men det er jo en del av å vokse opp sammen med et søsken. Prøver å beholde roen når det braker løs som verst. Å leve med barn er utrolig spennende. Slitsomt til tider, men som regel storkoser jeg meg. :-) De sover også sammen slik som dine, Christine- og helst med meg i midten da, hihi. Blir til at jeg havner der i løpet av natta, for Sara ammes fortsatt. Det er slik de får den beste søvnen, derfor gjør vi det sånn.

 

Ny baby tenker jeg også på, men det blir nok ikke aktuelt riktig enda. Dessuten må man nesten få mannen med på notene der... ;-)

 

Koselig å høre fra dere, jenter.

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...