Gå til innhold

********** UKE 11 **********


Nickoline med 2 jenter

Anbefalte innlegg

Skriv hvordan din uke er i denne svangerskapsuken så vi kan dele erfaringer med hverandre. Du skriver hva du føler for selv. Tanker, vondter og goder som du vil :-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uke 11. To uker til nå bare, så er jeg over på den "trygge sonen" !!! Tiden går fort nå, det er bra. Jeg er ikke så veldig plaget med noe om dagen. Noen dager er jeg veldig kvalm, men ikke værre enn at det går bra! Er litt trøtt, men har så mye og stelle med, at jeg bare må ha vanlig rytme uansett. Føler meg fet og uformelig, men jeg vet av erfaring at dette snart vil gå over. Gleder meg til det.... Magen kommer seg mer og mer. Fortsatt vil mennesker som ikke kjenner meg bare tenke at jeg er litt småfeit, men de som vet hvordan jeg egentlig ser ut, kan nå se hva som er på gang!

 

Håper dere andre har det greit nå. Ha en fin uke alle sammen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

heisann regnbuemor:)))) så er vi her i dag da- uke 11- helt enig i at tiden går fort:)) fint er det--

 

mere energi nå- helt fantastisk!!!! lite svangersskapstegn, men puppene er ømme innimellom- + at nå får jeg ofte følelsen av å ikke vere alene.... lagde mat til jenta mi her i går, og fikk tanken over meg, at det er en til med her å lager mat:)) herlig og gøy:) først nå at jeg på en måte føler at det er noen der inne- sånn på orntli liksom:) akkurat som om at lillen min sender meg tanker om at h¤n finnes:) begynner å bli glad i nurket mitt nå, at vi har begynnt å tilknytte oss til hverandre--- hørest sikkert helt løk ut her nå, vanskelig å forklare, men deilig er det i allefall:)))))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååååhhhh... så bra. Har ikke heeeelt fått den "jeg er to" følelsen ennå, men hadde den sist så den kommer nok snart. Du høres forresten ikke løk ut i det hele tatt, men det å si at man høres løk ut derimot..???? Nytt uttrykk for meg, er sikkert enten fossil (jeg altså), eller fra en annen kant av landet. Muligens. Løk du lissom...

 

Så bra du føler deg bedre. Det gikk jo faktisk ganske fort over det!!! Det er bra.

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Var hos legen i dag, begynner vell å skjønne at jeg faktisk helt på ordentlig er gravid:D:D wuhuu.. Hos legen såg alt bra ut og livmora var på str med en stor jaffaappelsin, hehe:)

Ellers så fortsetter vondtene mine:(

Kvalmen er begynt å avta, har fått matlyst igjen, meen på kun et lite utvalg av retter!

Men bekkenet, og ryggen! Aaaauu! Sitter i opptil 10 t på jobben, etter 2 timer er det ikke særlig behagelig. Så får vell bestille en ny time til legen hvis det ikke blir verre:(

 

Har ellers fortalt det til de fleste vi kjenner nå!! Er liksom ikke helt offentlig, men vi forteller det passer.. Pappan begynner å bli veldig stolt nå.. hehe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag går jeg inn i min 11 uke. Å fortsatt trøtt og sliten, kvisene popler frem og kvalm på natta/kveldene. Sliter med å få i meg væske, men det har jeg forsåvidt gjort lenge nå.

Å det nye nå er sinnet mitt, utrolig frustrerende å være så sint og sur og ikke vite hvorfor, hormonene løper løpsk med meg :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Desverre kan dagsformen for tiden beskrives med ett ord: Kvalme. Spyr opp mye av det lille jeg klarer å få i meg, har gått ned over 4 kg alt og bare gleder meg til kvalmen er over. Har konstant dårlig samvittighet når det gjelder sønnen min, mannen min, bikkja mi, husarbeidet osv. Har ikke vært ute av huset bortsett fra hos lege på nesten tre uker. Uff, dette ble bare syting, men jeg gleder meg sånn til kvalmen gir seg og overskuddet kommer tilbake. I forrige graviditet var jeg strålende fornøyd og i god form etter kvalmen, elsket å være gravid og vise fram magen og jeg håper den følelsen kommer tilbake snart:). Ellers så er jeg utrolig spent på hvem som er der inne, tenker mer på at det er en liten personlighet enn jeg gjorde sist:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå i slutten av uke 11 har magen sluppet seg ut for fullt. Jeg gidder ikke holde den inne lenger og alle jeg møter som jeg kjenner godt får vite den gode nyheten. Er fremdeles veldig trøtt og sover på dagen hver dag (kan det fordi jeg studerer). Kvalmen er nesten helt borte - HURRA. Føler veldig med dere som er så kvalme at de kaster opp. Har begynt å drømme om små sommerfuglvingeslag inne i magen og gleder meg veldig til jeg kjenner dem. Sist kjente jeg dem rundt uke 18, men håper på litt tidligere nå. Gleder meg til 2. trimester med mer energi og sprell i magen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, jeg er også i min uke 11. Jeg er veldig plaget av kvalme og oppkast. Er student så har skikkelig eksamens nerver da jeg føler at med all kvalmen og trøttheten kommer ikke eksamen til å gå bra, men skal dra og snakke med en studieveileder denne uka, så får vi se..Jeg jobber også to jobber ved siden av, før graviditeten var det helt greit men nå føler jeg meg som om jeg skal løpe maraton hver dag med en kropp som ikke samarbeider. Men gleder meg skikkelig til babyen kommer og jeg skal gå hjemme et år og bli kjent med mitt lille mirakel. Solskinnet mitt er typen da, han er så søt. Gjør alt husarbeidet og lager mat. kjører meg på jobb og stråler. Han er så redd for at noe skal gå galt. Hver morgen før han går på jobb kysser han meg først på munnen og sier "hade jenta mi", så kysser han meg på magen og sier "hade babyen min". Håper snart kvlamen gir seg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, ja nå er jeg også over i uke 11:)

 

Jeg har nå vært borte fra jobb i fire uker, og er sykemeldt 14 dager til. Jeg har holdt sofaen konstant. Det er j..... å ikke kunne komme seg ut. Jeg er bedre nå enn jeg var for 14 dager siden, men er fortsatt slapp og tom for energi. Jeg spyr ikke like mye, ca en gang i uka, så det er akseptabelt, så håper jeg plagene gir seg etter 12. svangerskapsuke.

 

Jeg ser lysere på det nå. Det nærmer seg jul, og det er to uker til jeg forhåpentligvis er pigg igjen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig er jeg kommet til uke 11. Nå er uke 13 innen rekkevidde og jeg begynner å puste litt ut.

 

Kvalmen har begynt å dempe seg om man ser bort fra en del brekninger hvis ikke jeg får frokost raskt nok. Trøttheten er til å leve med og brystene er ikke plagsomt ømme lenger. Hadde det ikke vært for at jeg tisser hvert femte minutt hadde jeg ikke trodd jeg var gravid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er vel i uke 11 nå når jeg er 10+4 er jeg ikke?

 

Vel jeg er fortsatt kvalm, trøtt, lite matlyst og drikker minimalt.

 

Er glad i klementiner da, å har en del hodevondt.

 

Gleder meg til andre trimester så en får litt mer energi her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tåler ikke å være i aktivitet..... Det er jo helt sykt....

Er superkvalm..så lei av det.. litt bedre når jeg ligger på sofaen.

Er også kjempetrøtt. Kjemper meg gjennom arbeidsdagene. Brekker meg for hver minste ting, men klarer ikke å spy. Føler kanskje det ville vært bedre om jeg hadde fått spydd, blitt ferdig med det liksom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei :)

Tiden går heldivis kjempefort nå :) gleder meg til 2 trimester..Formen er på topp heldigvis..

Var på jobbintervju her om dagen, og de sa jeg mest sannsynlig kom til å få stillingen, skulle komme tilbake neste uke angående kontrakt osv..meeeen de trengte meg sårt fordi der var så mange gravide som snart skal ut i permisjon, uffuff...så jeg må jo si til de at jeg også er gravid dersom jeg nå får den.De spurte ikke om det når jeg var på intervju, og jeg trenger heller ikke å si det. Men føler de bør få vite de før jeg eventuelt hadde fått jobben..et lite dilemma :)

Men med meg og lille mini så går det i alle fall supert for tiden :):)

Klem til alle juni-mammaene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uke 11 snart tilbakelagt... Eneste plagene jeg har om dagen er en influensa som ikke forsvinner (noen som påstår det er fett å dele immunforsvar??) og at jeg har hatt noen litt dramatiske blodtrykksfall... Noen som kan noe om dette?? Har målt alt med blodet mitt som er verdt å måle (har tilgang til slikt på jobben) og alt var tipp topp...=S Moder`n er mer engstelig enn meg, da...*he,he* Litt hysterisk bestemor, men jeg synes det er litt moro, da.

 

Ellers er alt bare bra=) Har vendt meg litt til at jeg mest sannsynlig kommer til å sove meg gjennom dette svangerskapet.. Har på en måte innfunnet meg med min skjebne...*he,he* Svigermor minner meg hele tida på at urinprøver og søvn er det minste problemet når en er gravid=) Kvalmen er nesten helt borte (JUHU), kjenner den kun hvis jeg er veldig sliten.

 

Gleder meg til å komme meg ut i uke 12!!! Da er uke 13 enda nærmere=)

 

Alle passer ekstra på meg om dagen=) Pappa ringer oftere (gleder seg litt til å bli morfar=)), mamma tripper rundt og svigermor og svigerfar inviterer til middag annenhver dag=D

 

Alt i alt: en bra uke=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg i uke 11 også! 10+2. Er fremdeles mye kvalm...men kjenner en bedring. De ømme brystene har nesten blitt bore....litt merkelig følelse.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...