Gå til innhold

******************UKE10*********************


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

"Du er nå i din tiende uke", sto det idag! Gudhjelpemeg som tiden går fort. Og det er bra, vil gjerne over til 2. trimester fort som fy. Liker ikke dette trimesteret. Er mindre kvalm nå. Takk og lov!!! Men føler meg generelt rævva! Har ingen energi, orker knapt stå opp faktisk,men det må jeg jo bare. Føler meg oppblåst og feit! Ikke gravid mage liksom, men feit og blubbete. Svimmel og sulten og tissetrengt. Blæ, blæ, blæ. Men for all del. Jeg har ingen grunn til og klage. Jeg ER frisk, jeg ER gravid ergo jeg ER igrunn SUPERGLAD da, jeg husker det bare ikke så godt bestandig. Er liksom ikke meningen og klage igrunn, for jeg er faktisk utrolig takknemlig for denne spiren. Ha en fin uke alle der ute!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er oxo i uke 10:))))

 

har byttet nick- fra herreguderdetsant?-- har gått opp for meg nå tror jeg....

 

nå er ståa slik: er så himla trøtt og sliten, orker liksom ikke stort, er litt fjern på en måte- mye er liksom ikke så viktig lengre- gir liksom en f i mye jeg tok meget så seriøst før.. orker liksom ikke å engasjere meg- liksom energifattig som når jeg var syk sist- slappis som svimler om jeg "gjør for mye"

 

sløver rundt og husarbeid er tabu... stakkars sambo er en tapper mann som står på som bare ekte helter kan!!

 

gleder meg til andre trimester hvor energien forhåpentligvis ikke seiler sin egen sjø:) lengter etter krefter til å vere med på ting- mye dårlig samvittighet for jenta mi da, føler jeg er så sløv- men derfor gidder jeg ikke stort, og bruker kreftene mine på henne- alt annet er uviktig liksom--- fjern tilverelse for tiden- svever liksom i en annen dimensjon enn hva jeg gjør til vanlig...

 

orker ikke å leke så mye med henne som før, det blir liksom litt halvhjertet- bruker derfor ekstra god tid med legging, og sovner ikke rent sjeldent ved siden av henne om kveldene- hun er veldig stor og flink tre åring, og er så utrolig gooood jente- tenker litt på hvordan det blir for henne om 7 mnd... er så redd hun skal føle seg tilsidesatt- sambo sier hans oppgave i begynnelsen blir å leke mye, finne på gøye ting, gå turer osv med de store ( han har en sønn på tre også+ mi jente på 3)-- men det vil jeg å:) vere alene med de store og med de hver for seg, ha mamma og pappa for seg selv- helt alene!!!! så tror jeg rutiner de er vandt med må opprettholdes- leggeritualer osv- så ved leggetid får pappa ha baby, så jeg kan lese, synge, kose og prate:)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I uke 10 her også:-) og kjenner meg veldig igjen i de her to innleggene. Som tur e tok samboeren min en liten opprydding idag. Han lager maten og står ut med meg.......

Føler meg verken glad eller særlig energifylt. Sover og er sur. Andre tegn er det ikke.

Jobben skal vi ikke snakke om, glemmer at gjøre ting og er lite motivert.

Usch jeg håper dette går over og jeg får energi igjen.

Men er ju superglad for å være gravid og så her långt:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I morgen hopper jeg til uke 11. Nå nermer det seg de magiske tolv snart. Jeg sprinter over på 2.trimester på 12+0, første dag av uke 13, men her skal jeg fortsette og være selvsagt...

 

Formen er opp og ned. Føler meg fortsatt litt klumpete, men det overlever jeg lett....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss, veke ti ja. Føles som tida går både fort og sakte på ein gong! Merkeleg... Er framleis skikkeleg kvalm og uggen, og GLER meg til og at morkaka skal ta over hormonproduksjonen slik at eg blir betre!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På min side i dag stod det også UKE 10 ;) herregud det går igrunn ganske fort nå, men jeg gleder meg til jeg kommer forbi uke 12.

Har faktisk hatt 2 dager fri fra kvalmen, og det er godt det. Reagerer fortsatt på lukter..(kjenner det lukter ting som ingen andre lukter) hehe..

Er fortsatt trøtt, sliten og føler meg PASSE shabby igrunn, jaja men det er jo gøy å tenke på at alt dette kommer av en bitte liten spire inne i min mage.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg er i uke 10...ifølge siste mens da. Men legen min regnet litt anerledes. Hun snakket også ikke så bra Norsk, så det kan hende vi misforsto hverandre litt og...Mens hun mente at livmoren tilsvarte ni uker på Tirsdag. Samme det. Følger det som jeg har satt opp...til jeg får UL termin. Er litt trøtt om dagen, men ikke så ille som sist. Men så har jeg lite jobb for tiden da, så jeg får alltid sovet en til to timer hverdag etter jobb.Det har nok mye å si. Litt kvalm innimellom, men tar ingefærtabeletter som hjelper masse! Puppene er ikke spes ømme lenger heller. Gleder meg til å høre fosterlyden i uke 12 hos legen neste gang. Da får jeg bekreftet;) Ellers er jeg fin form!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

denne uken har det gått mye opp og ned!!!

mindre kvalm, men er det fortsatt av og til

er mye sliten, men sover ikke hele dagen lenger

tisser som en helt

har fortsatt dager hvor jeg er sulten hver andre time, andre dager går det lenger tid, som idag..

prøver å ikke stresse, løfte tungt...

fortsatt redd, gleder meg til 27 november = 12+0!!!

da skal jeg slappe mer av og ikke være så innmari engstelig for den lille.

har også kjøpt olje til magen denne uken, vil ikke ha strekkmerker nei!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er jeg uke 10. Jeg klør og klør og klør :( Trøtt som fy ennå, håper dagen blir litt bedre i dag enn i går sov hele dagen nesten å var fortsatt trøtt.

Ikke så vondt i puppene lenger men de er blitt mørkere allerede da, ikke så mye men litt.

Var litt kvalm i dag når jeg sto opp, men har aldri vært så kvalm at jeg har kasta opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå går jeg også inn i uke 10:) Formen er ikke på topp, er sykemeldt fra jobb. Har spydd mye, men ser ut til å bedre seg, spyr ikke hver dag lenger. Spiser postafen og sover meg gjennom formiddagene når det er verst. Ellers må jeg tisse ofte, annenhvertime på natta og ca hver time på dagen, er plagsomt, men det får bare være. Er mer positiv nå, tanken på at det forhåpentligvis bare er et par uker til forbedringer gir den motivasjon som trengs:)

 

Gleder meg til å kunne komme meg ut, ser fram til julegavehandlinga:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er 9+4 i dag..

Denne uken har vært så som så.. Har vært på shopping tur med hotell og greier, koselig i seg sjøl! men har ikke mulighet til bare gå på kjøkkenet når jeg er sulten så har merket det godt på kvalmen! Tar ingefærtabletter med en gang jeg våkner og om ettermiddag, det har hjulpet litt.. Er også veldig veldig svimmel, ennå mer en jeg var i begynnelsen, skal til legen på fredag og skal ta det opp da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ti uker høres langt på vei ut når jeg tenker at det "bare" er 40 tilsammen, men jammen gleder jeg meg til uke 13, håper jeg er i form og mitt gamle jeg igjen da (det var da jeg fikk tilbake energien sist..). Følte meg så bra i går, vasket opp (WEHEY!!) og greier, men til morgen i dag kom frokosten, hele knekkebrødet:), opp igjen og magen skvulper rundt. Æsj. Har nå rpøvd følgende mot kvalmen:

- akupunktur

- akupressur

- sea bands

- Postafen

- Afipran

- B6 vitamin kur

- ingefærte

- kjeks om morgenen (haha!!)

Synes synd på meg selv, det verste er at jeg har hatt problemer med å kose meg med sønnen min og spyr av lukta av både babymat og bæsjebleier.. Men det går over, og da håper jeg å få et realt energikick!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei

I dag er jeg 9+3 så da er det kanskje på tide og melde seg inn. Har vært og tittet på siden tidligere men ikke meldt meg inn. Kanskje fordi jeg ikke har følt meg så veldig gravid.... Har heller ikke vært sikker på å beholde barnet før den siste tiden men har bestemt meg nå. Det blir baby i juni 22.06.06 :-)

 

Ellers bor og jobber jeg i Oslo og er 29 år. Er første barn for meg men har 2 hundebarn fra før av og kjæresten min har 2 små jenter. Aner meg at det kan bli litt vel trangt i bilen til sommeren...

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg 9+2... tiden går såå sakte.

Går å venter på uke 13. Da skal jeg til min første svangerskapskontroll.

Er kvalm så og si hele tiden, ellers har jeg ikke fullt så ømme bryster som før. Føler meg også mye sur og sliten, orker nesten ingen ting lenger. Håper det gir seg snart:)

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 9+3 og har samme termin som deg, Ellie*24-06-07! Moro! :)

Kjenner meg igjen i alt som er skrevet over. Trøtt, trøtt, trøtt og øøøøør! Men kvalmen har heldigvis avtatt! Halleluja for det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...