Gå til innhold

Gratulerer med dagen, alle store barn i oktoberklubben :o)


Anna's mamma

Anbefalte innlegg

Tenk at våre små nå er store 3 åringer!! Nesten litt vemodig, samtidig som det er en veldig morsom alder de er i nå.

 

Anna Konstanse er veldig "fjåsete", har oppdaget at om hun klovner litt så får hun masse oppmerksomhet. Har blitt stor jente og sluttet med både smokk og nesten med bleier. Bleiene blir fortsatt satt på når vi skal på butikken og ute i barnehagen, men hun sier stort sett i fra når hun må noe :o). Hjemme og inne i barnehagen går det nå helt greit. Deilig!!

 

Ellers gleder hun seg veldig til bursdagen sin. Spør vi om hva hun ønsker seg svarer hun kake med lys, hehe.

 

Vel alle sammen, feire med brask og bram!

 

Kanskje vi sees igjen før jul??!!!

 

stor klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Albert ble 3 år på lørdag allerede. Da hadde vi barnebursdag med 8 nabo- og barnehagevenner. Det gikk supert. Albert koste seg. Vi øvde litt på at han skulle si takk for pakken og vente til gjesten kom helt inn med å åpne, men det sklei litt ut på slutten. He, he. Han var jo helt vill- rev opp pakkene og jubla over alle lekene han fikk.

 

På mandag ble han feiret i barnehagen. Det er stor stas. Han er veldig kry av kronen sin. På kvelden gikk han rundt og sang "Happy birthday to you" (kun den setningen) og sa "det sang de til meg i barnehagen" og var veldig stolt.

 

Albert sluttet helt plutsrlig med bleier i august engang. Han slutta tvert både med dagbleier og nattbleier- i barnehagen og ellers. Det har vært noen uhell, men ikke så mange. Siste uka har vi ikke hatt noen! Stolt? jeg? -ikke i det hele tatt! he,he...........

Smokk har han aldri brukt, heldigvis

 

Gratulerer med dagen til alle de andre oktoberbarna!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Anna min gleder seg også til bursdag. Det store blir å få krone i barnehagen!! Hennes dag er den 23, så det er litt å vente ennå ;o)

Hiver meg på gratulasjon til alle oktoberbarn!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi stemmer i og gratulerer alle andre oktoberbarn med dagen!

 

Kristina har selve dagen i morgen, men feiret med 6 barnehagevenner i går. De oppførte seg eksemplarisk - utrolig søte og bråkte og sølte fantastisk lite til å være en gjeng med 3-åringer! Masse pakker, full dose med pølser, kaker og godteposer - og jeg tror det sto til forventningene (de var ganske høye!)....

 

Nå skal jeg igang med å bake muffins til morgendagens feiring i barnehagen.

 

Klemmer fra oss

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer, gratulerer :o)

 

Vi feiret i 3 dager. Fredag i barnehagen med krone på hodet, bursdagssang på norsk, engelsk og svensk og Alva ga 2 kaker; en sjokoladekake og en grønn og rød kake med blå glassur. Den var skikkelig populær.

 

Lørdag var den riktige dagen med MANGE presanger og stor glede over innholdet. Masse kos og lek med foreldrene og de nye lekene.

 

Søndag kom 2 venner på besøk og det ble presanger, kake, is og pølser og en tur i marka etterpå. Alva synes det var stas og allerbest å bli båret den siste del av turen, for da var hun sliten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hei, masse gratulasjoner til alle de som har hatt, og de som er igjen før oktober er over!! Mathilde har idag, og våknet til pakker fra Norge, kake med lys, og masse ballonger (hun er ballong-gal). Mormor er på besøk akkurat nå, det er kjempepopulært! Til søndag skal vi ha bursdag her hjemme med barna fra barnehagen pluss et par andre venner, det som er så deilig er at det er strålende vær og tredve grader her nå, så da kan alle få lov å rase rundt i hagen og leke så mye de orker, hehe! Et privilegium iår, tror nok ikke det blir helt slik neste år...

Masse hilsner fra oss til de andre allerede-blitt treåringene, og blir-snart treåringene!

 

Synne & Mathilde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...