Gå til innhold

Er det plass til gamlemor her inne?


love

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er en gammel dame på 47 som har en nydelig datter som blir 3 år 22 oktober. Det som er trist er at ingen av mine venner har små barn lenger så jeg føler meg så ensom i den rollen.

Noen flere modne mammaer her?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei love

 

Har kun kort tid igjen til jeg runder 40 og har to jenter. Ei på 11 år og ei som blir 3 år 4 oktober. Vi bor også i Oslo.

 

 

 

Hanne (Anna)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmmm, vi holder fortsatt ut på Løkka vi! Og barna trives også, så storesøster på 7 har bedt oss love at vi ALDRI skal flytte herfra (selv om hun gjerne kunne hatt en hage, men da måtte den vært her, sier hun). :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har ikke hage men stor balkong. Problemet årt var at Elisabeth fkk diagnosen barneastma i vinter og da er ikke byeksosen det beste.

Jeg elsker løkka jeg så for min del kunne jeg ha bodd det livet ut.

Vi bodde i Thv.Meyersgate midt over drosjeholdeplassen så støynivået etter at vi fikk småbarn igjen ble plagsomt. Hvor bor dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Jeg er 36 og er ikke den yngste herinne. Tror dog at alle aktive er såpass "gamle" at aldersforskjellen får liten betydning. Vi er flest Oslo-folk, noe som nok skyldes at vi treffes inn i mellom og at vi derved har mer incentiv til å holde kontakten via nettsiden også.

 

Jeg har en datter fra oktober 2003. Vi flyttet fra Majorstuen til Korsvoll for et års tid siden for å få mere plass og barnevennlighet. Savner også å bo i sentrum, men det veies godt opp av fordelene vi fikk ved å flytte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, men der er det noe mere barnevennlig enn midt i Thv.Meyersgate.

Kommer nok til å flytte tilbake til sentrum når Elisabeth blir større.

Siden barnet ditt er født den 16 var du med i noen barselgruppe? For du tilhørte vel barnas hus helsestasjon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, tilhørte Barnas Hus, men var der kun på kontroller, og deltok ikke i barselgruppe. Istedet var vi en del ute og lunsjet med gjengen fra DiB-sidene (det var litt mer aktivitet her dengang, før alle begynte på jobb igjen). Du får bli med på neste treff, det er en veldig hyggelig gjeng! :-)

Og ja, synes foreløpig det er barnevennlig nok her nede i "kroken", ganske stille, grønt utenfor og allting.... ;-) (Vi står forresten på den laaaange ventelisten for kolonihagene i tillegg.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

En av de andre i bareselgruppa har også ei jente som fyller 3 den 16 oktober. De vil heller aldri flytte fra løkka og har også en stor drøm om å få plass i kolonihagen. Så du og Lene har masse felles. Kanskje du kjenner henne? Hva vet jeg.

Jeg blir veldig gjerne med på neste treff om du er snil og sier i fra til meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...