Gå til innhold

Kjønnsvorter?


singel-mom

Anbefalte innlegg

Er det noen som har hatt det, og hvordan fikk dere det evnt vekk? Hvordan merket dere det? Utrolig takknemlig for mange svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har kjønsvorter.

Fikk de første gangen når jeg gikk gravid.

Jeg fikk de brent bort under keisersnittet.

Men dèt annbefales ikke, vanvittig smertefult etterpå.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, jeg har hørt at de kan fryses bort.

Man kan pensle de.

Eller skjære de.

 

Kommer vel ann på nøyaktig hvor de sitter, hvor store de er og hvor mange de er...........tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner ei som frøs bort vanlige vorter på hendene, og hu sa at det var det var det verste hu noen gang har opplevd. Må jo være ennå verre der nede.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må gå til legen og få resept på et spesielt slags middel (en form for cellegift), som du skal pensle på vortene til de forsvinner..

Tror ikke du kan bruke det under graviditet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg fikk utbrudd når jeg gikk gravid med 1.mann og de måtte skjæres bort ved kirurgisk inngrep m/full narkose. Ikke vondt etterpå, kun litt svie de første dagene. Aldri hatt det igjen siden, fikk ikke utbrudd når jeg gikk gravid med 2.mann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt det. først 2 stk på utsiden for snart 2 år siden, så kom det tilbake på innsiden i januar - ganske mange. Da ble jeg henvist til gynekolog for legen kunne ikke si helt sikkert hva det var.

Gynekologen fastslo at det var kjlnnsvorter, og sa at han kunne fjerne de der og da - brenne de av med laser. Noe jeg sa ja til for jeg ville jo ha de vekk.

Da lå jeg i gynekologstolen og fikk 2 sprøyter med bedøvelse nedentil. Gjorde ikke noe særlig vondt. SÅ fikk jeg beskjedom at det ikke kom til å gjøre vondt, men det kom til å komme mye røyk og lukt. Joda.. det gjorde det altså. Tragikomisk! Der han satt mellom beina mine og jeg bare så røyken som velta opp. *hehe* begynte nesten å le jeg. Det gjorde ikke vondt. Kjente det senere på dagen da bedøvelsen var borte. Men jeg synes ikke det var noe jysli vondt altså. bare svei litt. Fikk beskjed om ikke å ha sex på 14 dager. Vi klarte å vente 1 uke. - Kjente det litt da pga svie. Men det gikk fort over. NÅ er jeg så god som ny nedentil:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du merker det forresten ved kviseliknende vorter som gjerne vikser sammen i grupper - når de er på utsiden. Når mine var på innsiden va de hvite - de var i skjedeveggen på en måte, og de kjentes liksom ut som hard hud. De trenger ikke å gjøre vondt i det hele tatt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...