Gå til innhold

Bare lufte litt tanker..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg går å grubler masse nå, så må bare få det ut et sted og se om det hjelper. Jeg har 1 mnd igjen til termin og de siste mnd har det blitt lite sex. Til å begynne med hadde jeg ikke lyst, men nå har også han sluttet å ta initiativ.. Blir liksom med en gang i uken kanskje (helst helg) og føler egentlig at det er av "plikt" fra begge sider. Fordi det blir så sjelden holder han ikke ut så lenge, og jeg synes det går for fort. Er greit med en kjapp en innimellom, men når det er så sjelden kunne det liksom vært litt mer "koselig". Jeg prøvde å ta initiativ en kveld her, men fikk ingen respons. Den ble hard og greier, men det virket som om han lot som han sov liksom... Jeg savner samlivet vi hadde før jeg ble gravid, og er redd vi har kommet i en uvane som er vanskelig å komme ut av. Jeg har fortalt at jeg synes det blir lite, men han sier han er så sliten for tida. Trenger ikke å bli som kaniner heller, men hadde vært fint å kunne hatt "normal" sex igje -uten følelse av plikt. Plutselig blir det kanskje 1 gang i mnd og synes det blir litt lite. Trodde ikke det hadde så mye å si for forholdet, men har merket under svangerskapet at det teller utrolig mye.

Ble nok bare rot det her, men håper det hjelper å få det ut selv om det burde vært til han.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

 

Hei!

 

Kjenner meg litt igjen, det blir så klart mer "styr" å ha sex nå som magen er stor og sexen blir for min del ikke like impulsiv som før.Føler også mye større behov for å føle meg "fin" og trenger mer oppmerksomhet fra samboer,da gjerne gjennom sex.Før hadde vi sex 3-4 ganger i uken,nå toppen 1 gang i uka(kanskje ikke mye å klage over) men når man har lyst oftere kan det bli frustrerende. Men jeg tror absolutt ikke at du trenger å bekymre deg over at det skal bli lite sex etterpå,så klart vil det sikkert ta en stund før alt er som før,men han savner det nok også. Det hadde vært helt utrolig om sexlivet hadde holdt samme standard gjennom et svangerskap..:) Det ordner seg!

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Bare en liten tanke fra meg: Kanskje det er en ide å snakke åpent om det. Tror dere begge går rundt å grubler over ting som ikke er bra. Fortell ham hvordan du føler det - det verste er jo når: den ene går rundt og føler og tror at den andre mener osv...

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...