Gå til innhold

har du noen gang blitt tatt i begge hull samtidig?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er deilig! En veldig annerledes opplevelse!

Du kan jo f.eks få mannen din til å putte en dildo i rumpa di samtidig som han puler deg, det gir jo en følelse av hvordan det kjennes:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, èn gang, og det er den beste sexen jeg noen gang har hatt.

 

Det var på ferie sammen med en god kamerat som jeg alltid har syntes vært supersxy at det skjedde. Han er bifil. I Sør-Amerika møtte vi en annen type i begynnelsen av 20-årene. Vi syntes begge han var knallsexy.

 

Det skjedde på stranden en kveld vi tok et sent bad (dette var en privat strand, så det var ikke noen fare for å bli oppdaget, da hadde jeg nok ikke greid å slappe av).

 

Husker ikke helt hvordan det startet, men vi satt der og tok noen kalde øl etter badet, og etter hvert ble stemningen veldig erotisk.

 

Mexicaneren begynte å ta på meg overalt. Stryke meg på lårene, over puppene og i fitta. Kompisen min ble nok veldig kåt av å se på, for jeg så at det bula godt i badebuksa.

 

Det endte i hvert fall med at jeg rei på mexicaneren mens kompisen min knulla vettet av meg i analen. Det var himmelsk å kjenne den varme sæden i begge hull. Jeg har i hvert fall aldri hatt en slik orgasme hverken før eller siden. Denne slår alt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle gjerne hvert med å gjordt det med ei dame ja!!

Har desverre aldri fått oppleve det ennå!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke av 2 menn samtidig -selv om det måtte være drømmen over alle sexdrømmer... Men med penisen til mannen i det ene og dildoen i det andre er heller ikke å forakte;o) Prøv det den som vil!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...