Gå til innhold

han er så lite oppmerksom mot babyen:(


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Når samboeren min sover, våkner han ikke når babyen gråter (høyt) selv om han ligger rett ved siden av.. (ikke sultgråt) Og han lar babyen ligge med gulpevåte klær rett mot huden. Lar henne ligge med alt for lite klær så hun blir kald.. Det eneste han er flink til, er å leke med henne. er faktisk litt engstelig for å la babyen være alene med pappaen sin, eller kanskje han oppfører seg sånn bare når jeg er i nærheten? (Håper det..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er nok bare morsinstinktet ditt som spiller deg et puss.. Det er enklere for menn å sove seg gjennom et gråtende barn enn det er for deg... Menn er flink på å overhøre slikt, fordi han vet at du enten fikser det, eller ber ham om å gjøre et eller annet...

 

Du skal ikke bekymre deg for å la barnet bli igjen sammen med far... Kanskje det er en måpte å slippe ham til på... Kanskje han faktisk vil bidra mer, men føler han går i veien.... Spør ham, så svarer han sikkert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden eksen min var ganske så håpløs, var jeg fra begynnelsen av opptatt av at jeg og mannen min skulle være likestilte både ang plikter og gleder ved barna våre. En god del menn blir uutholdelig bortskjemte av kona, siden de slipper unna alt slit og mas ved barneoppdragelsen. Men jeg tror man blir mer lykkelig både som familie og far om begge er mer involverte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...