Gå til innhold

sopp?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

hei! dette har med underlivet mitt å gjøre..ved klitoris,kjønnsleppene(de indre) og ved siden av selve hullet,kommer det litt hvite klumper(grøt lignende) det er bare å vaske av,så er forsvinner det..men er jo ikke akkuart delikat..er ikke vondt,og har heller ikke noe med renslighet å gjøre,da jeg dusjer hver dag!! kan det være sopp?`har prøvd canesten men det funker bare når jeg smører på,med en gang jeg slutter med kremen så er det til bake igjenn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

HVis det er sopp klør det noe infernalsk nedi der. Både innover skjeden og utenfor. Du skriver ikke noe om at det klør. Lukt kan av og til si noe om hva som er problemet. For meg høres det mer ut som om du har en bakteriellinfeksjon i skjeden. Da behøver man ikke kjenne noenting. Ta deg en tur til legen og få tatt noen prøver. Når de er analysert får du riktig medisin som tar knekken på problemet en gang for alle. Canesten kan være med på å opprettholde miljøet nedi der mens du bruker det, men er det ikke sopp løser det ikke problemet som du skriver. En annen ting er at HVIDS det klør og likevel er sopp bør du kjøpe en sånn kombinasjonspakning med vagitorie og krem på apoteket. Ogs¨å er det viktig at du fortsette behandlingen helt ut selvom symptomene forsvinner. Noen sopp sporer kan overleve i dvale lenge...også blomstre opp igjen når du slutter å smøre. Men som sagt. SOPP KLØR noe inn i h.........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk dette i mitt forrige i forhold, og det visste seg at eksen var utro. Så jeg hadde fått klamydia. Men dei hvite klumpene gikk bort etterhvert, og jeg oppsøkte ikke lege. Klamydiaen ble oppdaget ved en rutinegyn. Og legen sa at klamydia kunne arte seg slik i begynnelsen, for å så bli symptomfri. Men det er sikkret andre tilstander som gir hvite klumper også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...