Gå til innhold

Hvor er føelsene?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg føler ikke noe for sambo lenger. Vært sammen i 8 år og har et barn på snart 2 år sammen. Det er ikke bare forelskelsen som er borte, men all samvittighet også. jeg kan se han bli lei seg, og føler ikke noenting da heller!!akkurat som jeg ikke bryr meg et døyt.Har jeg blitt et kaldt, ufølsomt monster!!!??

Samtidig har jeg ikke lyst til å gå heller, jeg orker ikke tanken, for han er verdens snilleste, tryggeste og mest hjelpsomme som finnes, men han tenner meg ikke, får ikke savn etter han etc. blir som å bo med en kompis....

aner ikke hva jeg skal gjøre for å finne tilbake det vi hadde, vil gjerne kjempe, vi har et barn sammen!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kansje du trenger litt tid for deg delv, en liten ferie, komme deg bort litt.. det pleier å gjøre litt godt, men da må det være mere enn bare en helg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var som å lese om meg selv. Jeg har det akkurat på samme måte. Føler at vi er mere venner enn kjærester. Har ikke lyst på sex med han, tenner ikke på han lenger osv. Vi har det kjempefint sammen på andre måter, men mine følelser for han er mer som for enn kjempegod venn enn som for en kjæreste. Mitt største problem er det at jeg ikke klarer å ha sex med han. Blir helt kald når han tar i meg, vil aller mest trekke meg unna. Samtidig har jeg det som deg at jeg ikke vil gå heller, for min mann er også verdens snilleste og flinkeste osv... Synes også dette er et kjempeproblem og klarer ikke å finne tilbake til det vi hadde. Jeg har følt det slik i 1,5 år nå, og det har ikke blitt noe bedre i denne tiden, heller tvert imot.

 

Jeg har med andre ord ingen gode råd til deg, men jeg ville bare si at vi er flere i samme båt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

alle forhold går opp og ned.. bare se på mitt (hehehe)....

 

men det er det å kunne prate sammen og prøve å finne ut hvorfor ting er som de er...(hjalp her iallefall... første gang på snart 3 år)...

 

-det å dra bort kan være en smart greie det.. så lkenge det ikke er andre inni bildet... og du greier å slappe av=)

 

Ønsker, deg/dere lykke til =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...