Gå til innhold

Badeabtrekk til baby


Dugong

Anbefalte innlegg

Kva har ein på ei 8 månadar gammal jente som skal bada i Syden? Ser dei har masse badedraktar og bikinitruser i butikkane, men vil ikkje barnet få veldig mykje sol på seg då? Kva har dei eigentleg på seg når dei badar??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi var på Kreta da sønnen vår var 8 mnd. Når han badet hadde han på seg badebukse og solhatt, men han badet jo ikke så lenge av gangen da. Og vi smurte med solkrem hele tiden. Gikk helt fint!

 

De blir nok kalde før de blir solbrent for å si det sånn .-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har akkurat kommet hjem fra kjempefin ferie i Dubai. Gullet er også 8 mnd gammel og vi hadde på henne ei solbeskyttende badedrakt (med lange ben og armer) og hatt i samme stoff. Bestilte den fra australsk nettbutikk men vet de har slike på noen norske nettsider også. Denne drakta beskytter godt mot sola. Synes det var veldig greit å bruke, så slapp vi å være bekymret for sol-eksponering og at hun skulle bli solbrendt mens hun badet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var 1 mnd. i Malaysia og da hadde sønnen vår på seg badedrakt,caps og solbriller som 100% beskytta mot sola når han bada. Vi smørte han 1 gang på hele kroppen med Babyline sollotion og så 1-2 ganger på armene,ansiktet og beina. Når han ikke bada var han i skyggen,og da hadde han bare bleia på seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...