Gå til innhold

Dama vil ikke lengre ha sex


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi har vært sammen nå i snart 10 år. Vi har 4 unger til sammen, hvorav 1 er vår og bor fast. Etter fødselen la hun på seg ganske mye og påstår at det er grunnen til at hun ikke ønsker jeg skal røre henne, men helt ærlig begynner jeg å bli ganske lei. I løpet av det siste året har vi hatt sex 4 ganger.
Det hun ikke vet, er at jeg overvåker nettverkstrafikk inn/ut av huset, og ser hver gang det blir sett på porno. Jeg vet at det ikke er ungene som ser, så da har jeg rimelig god hold i å si at dama ikke er frigid. Hun tilfredsstiller seg selv minst en gang i uka - men klarer ikke at jeg prøver meg på henne. Dette er frustrerende for å si det mildt.
 
Opptil flere ganger har jeg prøvd å ta opp temaet rundt vår manglende intimitet, men det ender aldri godt. Hun sier hun elsker meg, og ønsker å ha et liv med meg - men jeg klarer ikke et liv i sølibat. Jeg synes selv jeg er flink med komplimenter og prøver å gi henne så mye oppmerksomhet som hun vil ha, men det virker å ha motsatt effekt.
 
I og med at hun aldri tar initiativ (testet en gang, gikk over 2 måneder uten at vi gav hverandre så mye som en klem en gang - noe hun virket til å være helt ok med), så føler jeg det ansvaret ligger på meg. Men jeg håndterer ikke så mange avvisninger. Det går på selvtillitten løs.
 
Hva skal jeg gjøre?


Anonymous poster hash: 4b5e7...a76
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke min mann heller.

 

Jeg opplever at han ikke har fokus på forholde vårt. At han har fokus på alt annet han vil ha tid til. At familien hans er en byrde for han.

 

Jeg er en veldig lidenskapelig kvinne, og nå føler jeg forholde vårt går til helvete.

Jeg savner hendene hans på kroppen min, jeg savner og kjenne han ville ha meg.

 

 



Anonymous poster hash: 26ab0...a61
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...