Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Redusert kapasitet på forumet


  • Logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1 Ann Christin

Ann Christin

    Administrator

  • Administrator
  • 407 Innlegg:

Skrevet 15 February 2017 - 12:22

Heisann. Pr i dag er vi kun en moderator og en administartor og dermed vil det være redusert kapasistet på forumet. Dere vil neppe merke noe annet enn at rapporter og moderering vil ta noget mere tid enn før. Men det skal fortsatt være tatt innenfor 24 timer som vi anser som en rimelig tid. Dette er dog en maksgrense ved f.eks vanskelige saker som må diskuteres oss imellom. Normale og enklere saker vil nok bli tatt fortløpende.

 

Minner også om den andre stickyen om søken etter andre moderatorer og den er fortsatt aktiv, så om du kunne tenkte deg å gjøre en innsats for forumet er du velkommen til å søke.Forumtråden fortsetter under...

#2 Iiiiik

Iiiiik

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 11679 Innlegg:

Skrevet i går, 23:33

Når alle moderatorer gir seg, må dere kanskje se på hvorfor. Vet ikke hvilke analyser dere gjør av dette, men det er vel ikke noe kvalitetstegn at dere ikke klarer å holde på de moderatorene dere rekrutterer? Med bare to moderatorer er det en selvfølge at dere ikke får fulgt med på alt, men forhåpentligvis blir det i hvert fall en enhetlig moderering.
Tar du ikke deg selv på alvor, vil heller ingen andre gjøre det.


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.