Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

4 åring som slår i BHG.


  • Logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1 PintSizedDictator

PintSizedDictator

    Ivrig bruker

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 1906 Innlegg:
  • StedBergen

Skrevet 09 January 2017 - 20:51

Føler meg litt maktesløs nå. Min (nylig fylte) 4 åring slår andre barn i barnehagen. Ofte uprovosert slik jeg har forstått det. Han slår aldri her hjemme uten grunn og vi voksne og eldre søsken (9 og 14 år) løser heller ikke konflikter ved bruk av vold. 

 

Jeg føler at helt siden han byttet til stor avd. i BHG så har det så godt som bare vært negative tilbakemeldinger når jeg henter ham. "I dag har han ikke vært snill", "I dag slo han den og den.", "I dag har han ødelagt noe." Osv. Jeg snakker med ham opp og i mente men han later ikke til å ta det til seg. Sier han ikke skal gjøre det mer men jeg mistenker at det bare er for å få slutt på "maset" mitt. Jeg har forsøkt med konsekvenser à'la ta bort lekene og jeg har prøvd med belønning for god oppførsel. Nada.

 

Er det den berømte 4 års trassen eller er det noe galt med gutten min? De eldste har aldri oppført seg slik. Noen gode råd/tips til meg? Er så frustrert og trist på hans vegne. De andre barna har alt plukket opp at han "alltid" slår så han får skylden for alt, selv ting han ikke har gjort. Dette var det ped.leder som fortalte. 


Common sense is not so common after all.

Forumtråden fortsetter under...


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.