Gå til innhold

Vedr. "Spekulasjoner om Snøfall"-tråden


Yellow Brick Road

Anbefalte innlegg

Jeg er stort sett fornøyd med modereringen her inne, men dette henger ikke på greip. Det er forsåvidt ikke ok å kalle noen en idiot, men vi snakker om et forum her og noen som tydeligvis bare har gjort noe for å ødelegge for andre. Jeg kaller ingen en idiot, verken på forum eller i den virkelig verden, men det er temmelig hårreisende at en som bevisst ødelegger en hyggelig tråd skal få mer beskyttelse enn dem det blir ødelagt for.

 

Selvfølgelig kan dere slette spoileren i Snøfall- tråden. Så vidt jeg husker, finnes det er regel om avsporing, og avsporing må jo være ting som ikke har med det tråden handler om å gjøre, og denne tråden handler om "spekulasjoner" ikke spoiling , dermed kan det lett kalles en avsporing som ødelegger en ellers morsom tråd. 

 

Og dere bør dessuten av hensyn til folk som synes at dette var en kjekk og morsom tråd, et riktig hyggelig innslag i førjulstida, gå ut og advare mot at denne tråden nå er ødelagt. Nå aner ikke jeg om det virkelig stemmer det som har blitt lagt ut der, men av prinsipp synes jeg at dere bør håndtere denne saken på en bedre måte. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heisann!

 

Jeg skjønner hvordan du tenker og hvordan det oppfattes, men da vi er kommet til enighet om rydding forblir den dessverre slik. Nå er tråden ryddet for personangrep for tredje gang og dermed stengt og tenker at om dere oppretter en ny tråd ville jeg inkludert at det ikke skal være spoilere i tråden. Om dette gjøres skal jeg passe på å rydde deretter ;)

 

Ann Christin, admin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...