Gå til innhold

min SVIGERMOR er VERST!


summer87

Anbefalte innlegg

Er veldig fortvilet nå! Vi hadde barnedåp her om helga. Svigmor måtte jo bli invitert selv om hun har vært et mareritt de siste ukene /månedene. Hun har en bipolar. Og i tillegg er det trolig noe mer hun har -tilleggs-diagnoser. Når du først er Bipolar så er det veldig vanlig å ha en tillegsdiagnose eller gjerne to.

 

Min svigerinne - altså Svigemors eldste datter som er utdannet Sykepleier mener hun kan være noe som heter Paranoid schizofren. Hun forestiller seg ting som overhode ikke stemmer. Hun mener jeg er en Narsisist. Noe hun har kalt meg bak min rygg - til kjæresten min. Dette har hun også kalt sin eldste datter. 

 

Dette tror jeg er fordi vi er en av de få som tør å si ifra! Og du må for guds skyld ikke prøve å si henne i mot. Da rabler det helt for henne og hun oppfører seg da som et barn. Klikker helt. Sist så prøvde hun å straffe meg og kjæresten siden han støttet meg. Med å ikke la oss få ha bilen vår på hennes parkering. Vi bodde i nabohuset hennes som står tomt hele året bortsett fra sommeren. Vi hadde lånt noe sengetøy av henne. Dette kom hun med en lapp på - hun skulle ha det tilbake. Og det innen dagen var ferdig. Så barnslig. Voksne dama.  Hun skal da ha tilbake alle tingene hun har gitt oss (inklusiv barnas) 

 

Uansett - etter barnedåpen- 

Ba hun sg selv på besøk. Ja, jeg kan si ba seg selv. For det er det hun alltid gjør. Jeg sa til kjæresten at det ikke passet . Jeg var dødsliten etter barnedåpen! Vi hadde hatt full rulle hele helga og jeg var megasliten! Vi hadde og hatt overnattingsgjester hele barnedåpshelgen. Vi sto for middagen! Til 45 gjester! Det ble en stor og fin barnedåp, men som igjen endte veldig trasig. Pga Svigermor... 

 

Så - Jeg sa til min kjæreste at det var bedre om han møtte henne og at de gikk en fin tur sammen, Dette gjorde de. 2 timers tur. Han kom tilbake og var fornøyd. Hun hadde visst og vært fornøyd. Fornøyd med å treffe sønnen sin. Dette var i 12-tiden på dagen. 

 

Plutselig - på kvelden - min datter skulle på turntrening så hun holdt på å kle seg i gangen. Så ringte det på. Jeg var inne på soveværelset med baby siden hun skulle sove. Hun var og veldig sliten etter barnedåpen som hadde vært dagen før. 

 

Svigermor sto da på døra med et fat (som ikke var vårt) og med to mandariner på. Hun hadde spurt tidligere på dagen om det var våres fat. Og min kjæreste sendte en tekstmeld om at det IKKE var det. 

 

Hun ville inn. Kjæresten min spurte henne hva hun gjorde hos oss. (hun bor et stykke unna) Og han ga henne beskjed om at det ikke passet som vi jo hadde forklart tidligere denne dagen. Hun buste inn.. Med full musikk på ørene. Hun hadde gått tur i nærområdet! Ja, med et fat og to mandariner da eller?

 

MIn kjæreste sa til henne at det ikke passet. Baby sov og lillejenta skulle på turn. Han skulle kjøre henne. Da kikket det for henne. Hun ropte at hun skulle ha tilbake alle gavene hun hadde gitt oss. Vi har ikke tatt imot noe fra henne, For vi har erfart tidligere at hun da skal ha det tilbake. Hun ropte og ble voldsom. Foran jenta vår på 8. Så roet hun seg og gikk ut. 2 minutter etterpå kom listet hun seg inn mens de andre var på kjøkkenet. Hun sa da at hun skulle ta fra han arven. Men ville ha kos av hun på 8 år. Så videre ble hun mer voldsom og sint og da måtte min kjæreste - hennes sønn, kaste henne fysisk ut. Dette har skjedd tidligere også. 

 

Skrev en lang melding til henne og forklarte at hun nå må starte å respektere våres beskjeder, og stoppe å utagere slik. Særlig foran barna. 8 åringen er nå etter denne siste hendelsen redd henne og sier at hun ikke vil treffe henne noe mer. :/ Hun sa her om dagen: "Mamma, jeg vil ikke at min lillesøster skal bli kjent med .... slik at hun slipper og oppleve alt jeg har opplevd med .... 

 

Huff det var hjerteskjærende. 

 

Svigermor vil ikke ta medisiner. Ikke få noe som helst hjelp med sykdommen. Hun bare drikker. Alkohol. Og tror på urter og slike ting. Hun har gått på drømmeskole. Etter det tippa det helt. 

 

Min kusine hadde kjøpt klorevotter til babyen sin. Hun brukte de på baby kun når hun var våken.  Hun likte ikke at noe lå i sengen der med henne når hun sov. Babyen hadde klort seg i annsiktet og hun gikk da til innkjøp av et par av disse klorevottene. Og da sa hun rett ut at min kusine var farlig for barnet. Hun hadde lest at å ha noe i sengen med baby ikke var særlig bra, Svigermor definerte henne da som en dårlig mor. samme som med meg. Jeg var dårlig mor siden jeg ikke klarte å amme når babyen fikk tenner. Klart jeg måtte amme til barnet var tippet året. Hvis ikke kunne barnet bli dumt. Dette tåpelige hadde hun og lest om en gang for 200 år siden.

 

Jeg orker snart ikke mer kontakt med henne. Og lurer på om noen har noen gode råd tips for en slik svigermor?

 

Min kjæreste har vokst opp med henne og er naturlighvis veldig glad i henne. Det er ikke før senere tid han har oppdaget at hun faktisk er syk slik søstrene har sagt. Men likevell vil han ha omtrent daglig kontakt med henne. Og etter de har snakket sammen så merker jeg på han at han tviler (litt) på mine ferdigheter som mor. Kommentarer som: " du skal ikke starte å synge litt mer for babyen vår da?" og at jeg burde gå mere tur med baby. Det kommer ofte etter deres samtaler. Og hvis vi skal ha middag og han har snakket med henne så kommer han med middagstips om å gjøre den bedre. Og da er oppskriften helt annerledes enn min. Han kan ikke lage mine middager som jeg har lært av min mor og bestemor som er flinke på kjøkkenet. Og da snakker vi om tips fra en svigermor som koker kjøttet i vann når hun lager pinnekjøtt isteden for å dampe slik det har vært lagt i flere hundre år. Hun lager kun mat med frossenvarer. Gjerne  elgkjøtt som har ligget i 5 år i fryseren. Og sausen til dette bruker hun kokosmelk. Kokosmelk i alt. Bruker aldri smør i matlaging. Men olje. 

 

Uansett er lei dette tullet hennes nå..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hadde bedt om besøksforbud, hun skremmer jo vettet av 8 åringen.

Hvis mannen din vil treffe henne får han dra hjem til henne, barna må skjermes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...