Gå til innhold

Forhold uten fysisk intimitet


Harhatt

Anbefalte innlegg

Jeg begynner å bli ganske fortvilet. Rett og slett. Samboer og jeg har hatt sex to ganger de siste fire årene. I tillegg har jeg klart å mase meg til å bli onanert av henne tre-fire ganger, samt annen fysisk intimitet som ikke ender i sex kanskje syv-åtte ganger. Det er alt. I løpet av fire år.

 

I starten syntes jeg det var synd, men forsto det fordi hun var gravid. Så syntes jeg også det var helt greit det første halvåret vi hadde barn, for det var så  mye nytt og barnet tok all tid og oppmerksomhet for oss begge. Men etter det har jeg så inderlig ønsket meg det igjen. Det har tidligere vært mye som har vært problematisk i forholdet og jeg har opplevd henne som både uforutsigbar, verbalt brutal og ondsinnet, men dette har gitt seg og bortsett fra null fysisk intimitet har vi et konstruktivt og vennlig forhold i dag. Det er sikkert mye med min adferd som har bidratt til at det ble slik. Pga hennes adferd har jeg trukket meg mye tilbake følelsesmessig og sikkert vært både ironisk og sårende.

 

Nå er situasjonen den at hun rett og slett ikke er interessert i sex. Og hun er åpenbart ikke villig til å prøve å bli det heller. Jeg har prøvd så mye: gi henne rom og ikke mase, mase, lokke, parterapi (hun ville ikke mer etter én gang), foreslå at hun selv går i terapi (og hun sier ja, men gjør det ikke), foreslått se på porno sammen, reise vekk for en natt sammen, høre på erotisk lydbok sammen - alt blir forkastet. Sist gang jeg spurte om hun ville bli med å legge seg samtidig med meg bare lo hun og sa nei.

 

Jeg tror ikke hun er utro eller lei av meg eller noe slikt, jeg tror hun rett og slett ikke vil ha sex. Jeg har sagt at jeg kommer til å ta en elskerinne hvis ikke hun begynner å stille opp, for eksempel ved å onanere meg en gang i blandt og være naken inntil meg (trenger ikke mer enn det) og da truer hun med å gå fra meg. Jeg orker ikke tanken på å splitte opp familien til datteren min  så det skremmer meg veldig. Samtidlig skriker kroppen min etter nærhet.  Så nå tenker jeg å prøve å finne en hemmelig elskerinne. Kan ikke se annen løsning. Men lurer: har noen et forslag som kanskje kan hjelpe meg/oss?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 3 uker senere...

Å få henne med på parterapi er som å prøve å trekke et skip over land. Jeg orker det ikke. Samtidig vil hun heller gjøre datteren vår til skilsmissebarn enn at jeg skal oppleve fysisk nærhet. Og så lavt klarer jeg ikke synke. Men har funnet løsningen nå - jeg har akkurat bestilt en sexdukke. Den kan jeg både sove inntil og ha sex med. Håper det skal gi noe av følelsen av intimitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...