Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Heisann alle sammen!


  • Logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1 Mrs druestein

Mrs druestein

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 113 Innlegg:

Skrevet 22 September 2016 - 18:09

Heisann! Mrs druestein er jeg. Jeg er en 33 år gammel jente, bor i Kristiansand. Jeg har egentlig aldri har hatt lyst på barn. Er en dyrelsker med stor D!

Men det skjedde noe da jeg tippet 30 år, plutselig lot jeg merke til alle barn rundt meg...plutselig var de ikke så motbydelige lenger ;) sakte men sikkert fikk jeg også lyst på barn og nå er jeg klar! Eller jeg har ihvertfall skjønt at om jeg noen gang skal få barn så får vi bare hoppe i det snart. Jeg vet jo ikke engang om jeg kan få barn! Det er jo ingen selvfølge.

Jeg og min mann har vært sammen i 8 år og gift i 2. Vi er godt etablert med hus,bil, god økonomi blablabla :)

September var første gang jeg tok en eggløsningstest, tenkte det var greit å kartlegge syklusen litt. Jeg oppdaget at jeg fikk eggløsning veldig sent i forhold til mensen. Altså min lutealfase er på ca 9-10 dager. Dette bekymrer meg litt.

Men vi hadde ihvertfall sex da eggløsningstesten var sterk så det er jo lov å håpe, selv om jeg ikke har helt trua denne måneden.

Det var litt om meg :)

Dette innlegget har blitt redigert av Mrs druestein: 22 September 2016 - 18:19


Forumtråden fortsetter under...


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.