Gå til innhold

Kjedelig i permisjon...


utålmodig82

Anbefalte innlegg

Okay, nå er vesla straks 5 mnd og 2 uker gammel (ja, jeg teller...). Og hittil har permisjonen vært fin. Men nå begynner det å bli kjedelig... Kanskje fordi det er juli, alle i barselgruppa er på ferie eller har annet å gjøre, har ikke stort nettverk her jeg bor og ellers er jo alle opptatt med ferie. Selv snekkerne som rehabiliterer rekkehus nedenfor har tydeligvis fri i dag, og jeg savner de nesten! Agurktider i nyhetene, ingenting i sosiale medier (folk har bedre ting å drive med...)

Mannen har ikke ferie før i august, og vesla er skikkelig rutinebaby som IKKE liker at ting endrer seg. Hun stortrives med bare å være hjemme og få sove duppene sine på samme sted til omtrent samme tid. Skal ikke klage, hun sover da greit både dag og natt. Men ser bilder av andre småbarnsmødre som padler kajakker, spiller volleyball på kvelden osv, og jeg tenker - hvor gjør de av ungene? Vet de har små babyer akkurat som meg. Mi klarer feks ikke sovne om vi går ut... Så må alltid forte oss ut for å være hjemme igjen til sovetid, hvis ikke får jeg overtrøtt unge og det straffer seg i lang tid etterpå. Så cafebesøk osv er uansett utelukket for tiden. Gjør selvsagt det som er best for vesla og er mye hjemme, men nå begynner jeg å føle meg ensom og isolert...!

Ekstra ille å sitte inne og se på den flotte sommeren. Normalt sett hadde jeg funnet meg en strand. Men vesla liker ikke varmen og skal ikke ha sol. Vogna blir som en ovn, uv-teltet like ille...og ja, hun klarer ikke sove når det skjer noe uansett. Så her sitter vi da... Vet dette er bare en sjelden gang i livet, og neste sommer blir mye bedre :) Men akkurat nå føles det drikjipt!

 

Flere som har det slik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uff, dette hørtes jo ikke noe greit ut. Jeg hadde det litt på samme måte da jeg bodde i en annen by da min minste var baby. Jeg kjente nesten ingen i byen, så jeg satt mye alene.

 

Men der høres jo litt slitsomt ut å være så bunndet til å bestandig måtte være hjemme! Å ikke kunne finne på noe pga sovetider. Hva med å øve litt på det nå som dere har tid? -Nei, ikke noe kjekt med trøtt og grinete baby, men kanskje det kan bli bedre?

 

Da min minste var liten kunne jeg dra på venninnebesøk med han på kveldstid da han var baby. Kunne bære han fra baggen over til bilstolen og så videre til sengen sin. Dette var ikke noe vi gjorde hver kveld, men det var ingen problem de gangene det skjedde. :)

Venninnen min som jeg besøkte, hadde en baby på samme alder, de var lenket fast hjemme, pga at babyen ikke var vandt med å sove andre plasser enn i sengen sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...