Gå til innhold

Livredd for å forbli ensom,


StayStrong4ever

Anbefalte innlegg

Heisann folkens! :blomst:

 

Jeg er en ung, glad og god gutt på 18 år, men jeg sliter VELDIG med såkalt "sosial angst / fobi".

Jeg sliter med å ta kontakt med folk til vanlig, da SPESIELT jenter :(.

   Jeg har nå fylt 18 år og jeg har ikke hatt noe som helst kontakt med jenter (utenom et par venninner som har kjæreste) og det er noe som jeg VIRKELIG ønsker å få til, men jeg klarer det IKKE :/.

  Jeg skal være med på en russebuss / bil til neste år, så jeg håper at det ordner seg da, men jeg vil heller ikke leve et liv hvor jeg må ha promille for å snakke med jenter.

  Jeg føler meg SÅ UTROLIG ensom (Ikke ment som syting), jeg ser at flere og flere venner får seg kjærester osv og det er VELDIG sårt for min del (ikke misforstå, jeg ønsker dem ALT godt).

  Så det jeg lurer på er om noen har noen tips til hvordan jeg kan komme i kontakt med jenter på? Jeg får av og til høre at jeg er en attraktiv ung og god gutt, men som sagt så sliter jeg VELDIG med selvtillit / selvbilde. Kan noen VÆRESÅSNILL å hjelpe meg? Jeg blir mer og mer deprimert av dette. Jeg setter så UTROLIG STOR pris på seriøse svar! :hjerte:
 

Jeg takker og bukker for seriøse svar! :hjerte:  :D 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei... legg innlegget ditt ut på anonymsiden istedet. Her du er nå er det lite trafikk=)

 

 

 

I forhold til problemet ditt så lover jeg deg at det blir bedre en dag... Det er ikke så rart at man er usikker som 18 åring. ..

 

I den alderen du nå er i, så er jentene akkurat like usikre, så det er de mest utadvente som først treffer noen. De mer forsiktige kommer etterhvert. Jeg synes bare du skal være deg selv. Russetiden er nok en fin mulighet til å bli kjent med nye folk, eller å bli  bedre kjent med de "bekjente".

Men slapp av, dette kommer til å ordne seg. Du trenger bare noen bekreftelser på at du er bra som du er. Og det tror jeg nok ikke er så lenge til.

Ikke drikk deg for full, det pleier fungere dårlig. Da får du fylleangst dagen derpå, og ting føles enda værre. I tillegg kan du ha erklært din kjærlighet til ikke bare en, men 5 jenter samme kveld. Det blir gjerne trøbbel :digge:

Du virker som en kjempe fin gutt=) Du har hele livet foran deg, og en dag sitter du med hus, gæærn kone og en flokk med unger... :babysmokk:  :babysmokk:  :babysmokk:  :babysmokk:  :babysmokk:  :babysmokk:

 

Dersom problemet ditt er større enn "normalt", og angsten er mer oppslukende enn bare i forhold til jenter, er det jo mulig å få hjelp til dette. For eksempel kognitiv terapi. Meget effektivt mot angst. Men hvis det er en "ungdomangst", som mange deler, så synes jeg at du skal si til deg selv masse positivt hver dag. Se deg i speilet og fortell deg selv at DU ER FIN SOM DU ER.  Det pleier være dårlig butikk å late som en er noe annet enn en er. Spille tøff og kul. Jenter liker gutta som er litt forsiktig skjønner du. Det finnes i alle fall mange, om ikke alle... =)

 

Lykke til.. Men legg det ut på Anonym som jeg skrev.. det er derfor du har fått lite svar her... :danse:  :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...