Gå til innhold

Utro - Trenger virkelig råd


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei,

 

For en liten stund tilbake så innledet jeg et forhold til en nabo. Vi er begge godt gift på hver vår kan med kone/mann og barn. MEN, vi har det så utrolig godt seksuelt sammen at vi klarer ikke holde oss borte fra hverandre. Mannen min jobber offshore og er derfor mye på reise, jeg har av den grunn mange gode anledninger. 

 

Jeg er uendelig glad i mannen min og kan i utgangspunktet ikke se for meg en tilværelse uten ham. Hvorfor har jeg da ikke dårlig samvittighet? Og hvorfor nyter jeg å være sammen med min nabo? 
Samtidig så er det viktig å få frem at jeg og mannen min ikke har et veldig godt sexliv. Jeg er en litt mer gi og ta type, mens han er et litt mer ta og få type. Jeg har også det siste året begynt å irritere meg over
alt han gjør, småting. Altfra hvordan han går til hvordan han spiser. Måten han tar på meg til måten han snakker til meg. Han er verdens beste mann når han er på godtfot, men har han en dårlig dag så er jeg både en drittkjærring og en drårlig mor. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til alt dette.. Men jeg (TROR) jeg for første gang i mitt liv (33) har forelsket meg, på ekte!

 

Jeg merker at min nabo begynner å bli betatt av meg. Han logger på facbook flere ganger i løpet av helgen kun for å sjekke om jeg er pålogget. (det har han sagt) han skriver meldinger til meg som, tenker på deg. Skulle gjerne vært med deg osv.. Men når vi er sammen så sier han at han er veldig glad i sin kone også og vil ikke på grunn av ungene at dette skal komme ut. 

 

Hver gang jeg skal ut med søpla, hente posten, ut med ungene håper jeg å få et glitmt av denne mannen. Jeg tenker på han konstant – blir glad lagt inni sjelen når jeg får melding fra han og
drømmer om at han var min. Smillet han, øynene hans, alt for meg til å føle meg i himmelen.

 

Jeg har holdt veldig tilbake – ikke fortalt noe om hvordan jeg føler, men. Jeg er nå i en fortvilet situasjon – Jeg vet selvøfølgelig at det er helt latterlig å gå bak ryggen på min mann. (hadde dere vist mer om alt, så hadde dere kanskje forstått mer) Jeg skjønner veldig godt at mange mennesker forømmer slike handling, har har fordømt dette selv store deler av mitt liv.

 

Jeg trenger råd, gode råd. Hva er fornuftig i en slik situasjon? Er elskeren min virkelig betatt av meg og ønsker han egentlig en fremtid meg meg? Eller er jeg bare et leketøy?
Det er han jeg vil ha, det er han jeg vil dele livet mitt med, jeg får tårer i øynene bare jeg tenker på han, det føles mer riktig enn noe annet!

 

Jeg kommer uansett, snart å informere mannen min om hva som har skjedd. Jeg vil gjerne bare vente til etter hans førtiårs dag så ikke jeg ødlegger denne.
Jeg vet ikke hvordan han reagerer eller hvordan jeg skal takle hans reaksjon. På en måte så håper jeg han smeller døra i tryne på meg så jeg får som hatten passer, og så jeg kan komme meg videre samtidig som jeg kjenner at det er merkelig at vår tid sammen er over..han er i bunn en god mann, som jeg vet kun vil det beste for meg. Men jeg har aldri hatt følelsen av at vi to «belong together»
Etter en natt med naboen, sitte i armkroken han, kjenne pusten han og hvordan han tar på meg og er 100% tilstede så føler jeg mer mer verdsatt en jeg noen gang har følt med manne min!

 

Jeg håper at noen av dere kan se litt mellom fingrene og kanskje til og med kjenner dere igjen i situasjonen og kanskje komme med noen gode råd på veien J

 

Takk,



Anonymous poster hash: 43515...ffc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vanskelig situasjon! Har du tenkt å fortelle at det er naboen du har rotet med da? For da risikerer du jo å rote til forholdet hans også. 

Hadde mannen min vert utro, hadde jeg nok insistert på å vite med hvem... Lykke til!



Anonymous poster hash: dc00a...758
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...

kjenner meg litt igjenhar faktisk  vært utro for første gang denne uken... før jeg gjore det gikk jeg mange runder med meg selv... men nå kjenner jeg egentlig veldig lite skam. jeg synes ikke "elskeren" er bedre enn min mann på noen annen måte enn at det er spennende, og jeg føler ikke jeg får mitt fysiske behov dekket hjemme. føler ikke jeg blir "sett" og befølt nok... jeg vil tro at naboen din ikke kommer til å gå fra kona si uansett, så å komem frem med det vil bli vondt for både deg og han. spessielt når dere bor så nære... vil tro at de fleste menn også leter etter nettopp spenningen, og husk at en forelskelse er noe som går over. å bo med personen, spessielt over tid er noe helt annet. er da man får "uvaner" osv....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...