Gå til innhold

14 mnd og sliter med å spise biter


Tobarnsmor1980

Anbefalte innlegg

Mini på 14 mnd har aldri blitt noe god på å tygge biter. Det vil si at han ikke klarer å spise brød enda, og middag er stort sett fra glass fordi han knapt får i seg noe av vår mat når han setter alt i halsen. Noen fler med lignende erfaring?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Eldstejenta her var også 1,5 år gammel før hun taklet å spise biter. Det var først når tennene var på plass, og hun fikk være med i grønnsakshagen om høsten og spise rå gulrøtter at hun lærte seg å tygge skikkelig. Før den tid satte alt som var av biter seg fast i halsen. Unger er svært forskjellige sånn. Lillesøster har kun satt fast ting i halsen 3 ganger, og aldri mat. Men vet ikke hvor mange ganger vi måtte "riste ut" biter fra halsen til storesøster. Sikkert hundrevis! (Ok, litt overdrevet, men det føltes slik)



Anonymous poster hash: 21db7...dae
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jenta mi er 1 år nå og klarer ikke noe med tykk konsistens/ biter enda. Snakket med flere mødre og noen nevnte at de nå hadde barn på 3 år som ikke hadde begynt med brødskiver før 6 mnd siden. Så dette er nok vare en tålmodighetstest. Må bare prøve. Plutselig en dag går det 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...