Gå til innhold

19 måneder og går ikke


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har en gutt på 19 måneder. Han har gått på knærne siden han var 9 måneder, og nå løper han til og med på knærne.

Han KAN gå, har gått mellom pappaen og meg flere ganger og også gått ca. 20 skritt over grusen ute, så det er ikke slik at han ikke klarer det. Han bare vil ikke. Han har godt syn, ingen smerter når han går eller noe slikt. Min bror er fysioterapeut og har undersøkt ham, men det er altså ikke noe fysisk galt.

 

Nå har det blitt slik at hver gang vi prøver å få han til å gå så protesterer han med en eneste gang også løper han avgårde på knærne. Han er nok lei av maset vårt.

 

Når vi holder han i en hånd går han noen meter, men han syntes vel det går for sakte så han gidder ikke mer, setter seg på nnærne og løper av gårde. Jeg blir jo litt fortvila for nesten alle går jo i den alderen. Begge søsknene hans gikk innen de var 14 måneder. Hva kan vi gjøre? Vi lapper og heier og jubler, men han vil heller gå på knærne, det går jo mye fortere.

 

Han har en gåbil, men den er ikke interessant..... Noen som har opplevd det samme? Løsner det plutselig? Han går ikke i barnehagen, men skal begynne i august, men jeg håper da virkelig at han går inen da.

 


Anonymous poster hash: 24c68...fff
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

 

Det er tøft når det er slik. Barnet til ei i omgangskretsen min var slik. Hun lærte først å gå da hun var 2 år. Siden det er noen år siden, så husker jeg ikke alle detaljene. Jeg mener barnet ble med i en gruppe sammen med andre barn som var seine på å gå. Så var det en fysioterapeut eller to der som "underviste" barna i å gå (barna gjorde noen øvelser+ at de øvde på å gå). 

 

Barnet det var snakk om over her hadde Cowden syndrom (senere påvistvist v.h.a. gentest). La meg understreke at det ikke trenger å være tilfelle med ditt barn. Fastlegen din kan hjelpe deg hvis du ønsker å genteste barnet ditt (gjøres ved sykehus).



Anonymous poster hash: 1bff5...ff1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva sier helsestasjonen? Er det ikke slik at om barnet ikke går innen 18 mnd så settes det igang tiltak?

:)

 

Anonymous poster hash: d1775...0ec

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo ikke slik at hun ikke kan gå, hun vil bare ikke. Tørr ikke, rett og slett.

Jeg har tatt morkakeprøve så det er ikke noen genfeil. 



Anonymous poster hash: 24c68...fff
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...