Gå til innhold

Bleia på i bryllup?


SaraM_85

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har en datter som er litt over 5 år gammel, som rett som det er skvetter i buksa og kan ofte ha uhell på dagtid, til tross for at vi kuttet ut bleia på dagtid for over et år siden. Om natten derimot, bruker hun fortsatt bleie.

 

Men her er problemet.. Vi er invitert i bryllup neste helg (altså, ikke kommende), og jeg er redd for at jenta mi vil tisse seg ut. Vi kan ofte gå på do, men plutselig må hun tisse og ofte er det allerede for sent. Jeg ønsker gjerne ikke at hun skal tisse ut den fine kjolen sin. En annen ting er at vi blir å kjøre dit, og det ligger vel 6-7 timer unna med bil. Med andre ord en lang kjøretur.

 

Jeg lurer på om det ville vært dumt av meg å sette på henne en bleie under bryllupet og på bilturen? Hun har lett for å sovne når vi kjører opp til hytta enkelte helger, og da har det mang en gang blitt uhell - spesielt etter at hun har sovnet.

 

Vil det være for drastisk å sette på henne en bleie, mener dere? Hun bruker allerede de største bleiene fra Libero på natta, og mannen min foreslo om hun ikke bare kan bruke disse, da vanlige UP&GO lekker som en sil.

Endret av SaraM_85
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville gjort det. Sikkert ikke pedagogisk og politisk korrekt, men av og til må man tenke praktisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ei jente som er 7 år nå. Hun sliter med det samme som din datter, jeg spurte min mor (hun er sykepleier til barn) prøv dry nights bleier. Vi gjorde det når vi var på en bursdag i fjor. Jeg sjekket henne innimellom. Hun drakk også mye brus. Så vi var innom toalettet å skiftet og hun fik tisset. Jeg er kjempe fornøyd med dry nights. Vi har de på blå resept nå. Men test de ut?

 

Anonymous poster hash: f858f...55e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...