Gå til innhold

Sex under svangerskapet


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Min kjæreste er gravid, siste halvdel av svangerskapet og vi både gleder oss og har det veldig godt sammen. Sexlivet vårt har vært veldig bra siden vi en gang traff hverandre, i tilegg til alt det andre. Vi har også hver våre kull med barn fra før så dette blir ikke vårt første barn men vårt første sammen. Vi er begge voksen.

 

At min kjæreste var mye kåt var ingen overraskelse og jeg klager ikke. Vi er begge trygge på oss selv og frisinnet sexuelt. Men nu er det partnerbytte, trekant og gruppesex det går i for alle penga i fantasi. Hun vil ha to menn minst, gjerne tre fire stykker samtidig og ærlig talt så tenner tanken meg, hun er jo tross alt gravid og jeg ønsker at hun skal ha de mest mulig bra og deilig på alle måter. Hadde heller ikke hatt problemer med å unne henne all denne sexen og jeg hadde deltatt og sett på selv også.

Hun vil også at jeg har sex med andre kvinner og forlanger å få se på og delta selv også. Hun har til og med spurt veninner om de vil ha seg med meg og hun får se på, oppfordret meg til å ta kontakt med kvinner jeg kjenner for å få de til sengs sammen med oss. Det har tatt helt av i fantasier men vi har ennå ikke fått levd ut noen av disse, men det tenner oss veldig begge to. Vi har knapt utvekslet noen bilder med et par vi vet har partnerbytte noen ganger og informert en kvinnelig bekjent av meg om at vi ønsket sex med henne mens vi holdt på.

Hun vil også ha sex med en annen kvinne og det er greit for meg det også.

 

Vi snakker om kanskje et barn til når tiden er der igjen. Og jeg ser jo for meg at det blir en ny runde med fantasier og kanksje real life opplevelser, men er dette normalt da? Det var ikke slik sist jeg ble far.

 

Nevnte jeg at vi er godt voksne og er etablert, man blir kanskje mere frigjort når man blir tryggere på seg selv og sin sexualitet.

 

Men er det noen andre voksne par som har det slik, vi er i førtiårene begge to??

Hva sier kvinner om gravide kvinner og sex i lag med en gravid, er det ok og opphissende?

Hva sier menna om sex med en annen manns gravide kone??

 

Frigjort

 

 



Anonymous poster hash: 0a67a...570
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...