Gå til innhold

Mørkeredd


Ariel3

Anbefalte innlegg

Datteren min på 4 år så en forestilling om Ronja Røverdatter for to uker siden. Dette medførte store problemer for henne. Hun våkner opp om nettene og er livredd. Hun sier at hun vil ha mer lys på rommet sitt annet enn det i taket (hun må forlate sengen for å skru på det, og det vil hun ikke). Har tenkt på en vegglampe over hodet hennes, men vet ikke... Hadde vært fint med tips om nattlamper som har vært suksessrike hos andre med samme problemet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvorfor er hun redd, hva er hun redd for?

 

Min var redd for monstre i skapet og under senga, så her brukte vi monsterspray (vann på spruteflaske) som monstrene ikke likte, samt at hun fikk ha på lyset på nattbordet sitt (nattlampen lyste ikke nok for henne).

Vi måtte selvfølgelig ta den obligatoriske sjekken av skap, under seng osv før hun la seg.

 

Hun fikk også en skilpadde som lyste opp  (http://www.sprell.no/produkt/nattlampe-skildpadde-lilla), denne hadde hun i senga. Den skrur seg av selv etter 45 minutter (mener jeg å huske). 

 

Hun har enda enkelte netter hvor hun våkner opp, men hun har sluttet å rope etter meg og kommer heller bare tuslende inn i senga mi stille og rolig. Som regel våkner jeg ikke engang at hun kommer, men oppdager henne i senga mi på morgenen. 

 

Det startet da hun var rundt 4 år og ser ut til å gi seg nå rundt 5.5års alderen. 

 

 



Anonymous poster hash: 18f69...05c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...