Gå til innhold

Skjønner ingenting!!!!!!!!


Leoliten

Anbefalte innlegg

Hei! 

 

Jeg vet ikke helt om jeg skal skrive her eller hvor jeg skal skrive det, men jeg prøver. 

 

Jeg er 36 år gammel og prøver å bli gravid for 2. gang. Ble gravid i sommer, men mistet tidlig. Rakk den gangen å få mange symptomer, som veldig kvalme, trøtt, sensitiv for lukter mm.... 

Jeg rakk ikke å få positiv test, da jeg mistet 4 dager etter forventet mens. 

Da jeg mistet blødde jeg MASSE og (unnskyld grafikken) veldig klumpete. Jeg var dårlig og hadde vondt i magen. Slet masse i ettertid, men kom meg over dette som alt annet. 

 

Så begynte vi å prøve igjen etter et par måneder. Begynte med eggløsningstester, jeg fikk aldri full uttelling på eggløsningstesten, men følte jeg allikevel hadde eggløsning med tanke på mer slim o.l. 

 

Da jeg forventet mensen kom den ikke, og jeg ventet et par dager over før jeg testet. Den var negativ, men tenkte at det var ikke så unormalt. Testet igjen noen dager senere (ca en uke etter ikm), fremdeles negativ. 10 dager over, fremdeles negativ. 

Jeg har også denne gangen hatt symptomer. Jeg har vært litt kvalm av og til, luktsensitiv, veldig trøtt, mere sulten, fryser masse, VELDIG emosjonell. 

Så på kvelden dag 12 (i går), fikk jeg litt rosaaktig på papiret etter at jeg hadde vært på do. 

Jeg la et bind i trusa på natten, men ingenting i løpet av natten og i dag har det kun vært litt rosa på papiret, ingenting i bindet. 

Burde det ikke vært mye mere om jeg hadde en SA? Og hvis det bare er mensen er det jo normalt sett mere? Skjønner ingenting jeg!! 

 

Hva tror dere? Har jeg vært gravid og mistet? Har jeg ikke vært gravid og bare fått mensen veeeeeeeldig sent? Er jeg fremdeles gravid og dette er bare en liten blødning? 

Endret av Leoliten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan høres ut som en festeblødning

 

Anonymous poster hash: b4cfb...f80

 

Ja jeg også tenkte det, men det kommer liksom litt sent i forhold til det jeg har lest. 

Jeg blør stadig litt rosa da, mulig det er litt mer i dag. 

Jeg får vel bare se an dagen og, evt bestille meg en legetime om et par dager! 

Takk for svar!! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fikk VELDIG blødning i dag, og smerter i magen, pluss klumper i blodet, så da var det nok en SA til!!  :frustrert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, det kan det ha vært... jeg er også langt over tiden, og fikk blødning nå men ingen klumper, så er nok normalt for min del.

Prøv å ikke tenk så mye på at det var en sa... over 50% av alle påbegynte svangerskap går til grunne i tidlig fase.. Det er trist uansett, men vi må forholde oss til hva som er realiteten.. Det går nok bra neste gang du får et bra egg :) masse lykke til!! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo ikke sikkert at det er en SA. Jeg vet ikke om dere prøvde lenge etter at du forventet å ha eggløsning. I følge legen min, som jeg klagde til fordi vi ikke ble gravid i løpet av 6 mnd, sa at eggløsning ofte kunne bli utsatt hvis man var stresset. Det kan jo tenkes at den kommer senere enn forventet med deg og? Man blir jo helt oppsatt på dette med å få det til og da er man jo stresset selv om man kanskje ikke føler det slik. Og som #8 sier så ender de fleste svangerskap med en litt kraftig mens.



Anonymous poster hash: 3e41f...428
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...