Gå til innhold

Flere med barn som må skrike seg i søvn på dagen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det er umulig å legge min sønn på 6 mnd uten at han skriker før han sovner (på dagen, han sovner lett på kvelden). Han har aldri sovnet uten å skrike først, alt fra fem til 15 minutter. Han sover i vogn og den må rugges til tider kraftig før han sovner. Han er åpenbart trøtt når han legges, og i løpet av 6 mdn har jeg rukket å prøve ut alle triks i boken for å få en bedre innsoving. Men uansett hva jeg gjør skriker han....

Er det slik at noen barn bare må skrike for å klare å sovne?

 

Anonymous poster hash: b21ea...6fa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her har aldri barna måttet skrike seg i søvn. ALDRI! Synes det er grusomt med disse skrikekurene osv. Barn er forskjellig.. Noen ganger må man faktisk bare innpasse seg etter dem.

 

Anonymous poster hash: 51c1e...a0d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mi har heller aldri måttet skrike seg selv i søvn, MEN jeg syns likevel ikke man skal kommentere her og få stakkars HI til å føle seg som en shitty mor!! Hun har skrevet at hun har "prøvd ut alle triks i boken", og da tar i alle fall jeg for gitt at hun har gjort nettopp d. Hun har ingen ønske om at ungen skal måtte skrike seg i søvn, men ungen må jo få sove. Hva er verst da? Å holde en stuptrøtt unge våken hele dagen eller å tilby å få sove med skrikende innsoving? Kom heller med kreative forslag til noe HI kanskje ikke har prøvd for å bedre innsovinga!!

 

Vi hadde problemer i begynnelsen på dagtid. Lot henne skrike 1 minutt før vi tok henne opp og roet henne ved å bære henne med masse kos og rolig sang i 3-5 minutter. Så prøvde vi igjen i 1 minutt, osv osv. Dersom hun ikke skrek kontinuerlig så fikk hun ligge kanskje 2 minutter i stedet. Og hvis hun hadde litt skrik inni mellom lå hun 5 minutter, men aldri lenger. Det tok max 4 forsøk før hun hadde sovnet. Nå er det sjeldent et problem, men skulle hun skrike så kjører vi samme metode.

 

Ellers foreslår jeg:

* ha det mørkt

* gi mat rett før legging

* tilby kosebamse

* prøv white noise? (Vi bruker kjøkkenvifta)

* prøv et nytt sted og start fra scratch med vår metode kanskje? - ikke legg ungen et sted hvor den tidligere har skreket mye og har dårlige assosiasjoner til??

 

Anonymous poster hash: 55483...acc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det var overhodet ikke ment som kritikk. Men tenker at det kan være lurt å sjekke ut slike ting som nok mat blant annet.. Kansje det er en ide og ta med baby til fysio/kiropraktor ? Kansje den plages med noe? Håper det ordner seg snart for dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei,

Ja vi har prøvd det meste og jeg synes slett ikke det er gøy at han skriker. Det er helt forferdelig. Har tatt ham til kiropraktor uten at det hjelper og han sovner lett på kvelden. Det er akkurat s han ikke vil sove selv om han er stuptrøtt, og så blir han sint når jeg legger ham...

Til deg som snakker om skrikekur; det er ikke det dette handler om. Jeg er en svært følsom mor og ville aldri ønsket at mitt barn skriker før han sovner.

 

Til dere andre: takk for støtte og råd😊

 

Anonymous poster hash: b21ea...6fa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min har gjort det et par ganger, altså gråt skikkelig i vogna mens jeg vugget helt til hun sovnet, men så har jeg funnet ut at hun ikke er trøtt nok, selv om hun er trøtt. Jeg tar henne ut når hun begynner å gråte, går litt rundt i leiligheten og roer henne ned, kanskje leker litt til, kanskje gir litt mer mat... Og når hun er "mett" på både mat, kos og lek så sovner hun nesten med en gang jeg legger henne ned. Men du har sikkert prøvd alt dette...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei PastelPeach😊 jeg har tatt ham opp men ikke så ofte, så kanskje jeg skal gjøre det mer og se om du har rett. Kan jo være at han ikke trenger så mye søvn som jeg tror- jeg skal i alle fall gi det et forsøk! Takk for innspill!

 

Anonymous poster hash: b21ea...6fa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei PastelPeach jeg har tatt ham opp men ikke så ofte, så kanskje jeg skal gjøre det mer og se om du har rett. Kan jo være at han ikke trenger så mye søvn som jeg tror- jeg skal i alle fall gi det et forsøk! Takk for innspill!

 

Anonymous poster hash: b21ea...6fa

Så greit å kunne "hjelpe"! Jeg har en jente på tre måneder og hun gikk fra å sove nesten hele tiden på dagtid til å sove i 3-5 timer. Så i en periode stresset jeg og vugget og vugget og tenkte "Nå MÅ du sovne!". Men så fant jeg ut at hun rett og slett ikke trengte å sove mer enn de timene. Prøv å ta babyen din opp, jeg håper virkelig at det hjelper! :) Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...