Gå til innhold

Samlivsbrudd


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Trenger råd og synspunkter utenfra. Da både kvinner og menn. Er i en sit. så gjør det vanskelig å drøfte sit. med famillie og venner, så håpe noen som leser dette, kan gi noen tilbakemeldinger:)Jeg er mamma til to skjønne jenter 3 år og 1 1/2 år.. Jeg og min samboer har vært sammen i ca 7 år. Vi har ikke hatt det bra etter vi ble foreldre. Og nå har jeg komt til punktet da det bare er nok, klarer ikke å sitte i forholdet med han lenger. Har holdt ut i tykt og tynt fordi jeg orker ikke tanken på å være fra mine to barn. Men nå ser jeg at forholde/kranglene våre går ut over våre barn, og det skal ikke skje..

 

Jeg begynner med å si, at jeg vet at jeg ikke er feilfri.. Det er nok mye med meg selv som kunne blitt forandret og forbedret. Men det er vanskelig å beskrive den andre parts problemer med seg selv.

 

Våre gjentatte kranglet går på mine tidligere eksèr,Han er svært nærtagen, må veie alle ord.. og om man sier noe som kan tolkest i negativ retning, men understreker at det er meint positivt. så blir det garantert krangler, da gjerne krangler som vertfall går over 2 dager. Mange skjels ord, og nedlatende kommentarer om hvor lite menneske jeg er.. og videre... Min eks var ikke et snilt menneske, noe jeg har betrodd meg til min samboer og fortalt. Og min samboer kan godt si, slikt som jeg kan godt skjønne... hvorfor han gjore det han gjore.. du fortjene ikke bedre, det er der du skulle blitt..

 

Min samboer har barn fra før, så gjør at jeg i hverdagen må takle mange ting, som jeg vet han ALDRI villet taklet.. i hans sit. har jeg bitet i meg så mye mer enn hva jeg burde, bare fordi jeg orker ikke de kranglene, og styret det blir.

 

Min oppfatning er det du gir, fortjener du også tilbake.. I min sit. har min samboer dratt i fornøyelse parker, på kino, på middag, tatt med sin eks hjem til sine foreldre og videre.. dette kan han gjøre fordi de har barn sammen. Ok jeg skjønner noe av det, men hvis jeg kan bite i meg alle de følelsene alle de tingene gjør i meg når min samboer opplever alle de tingene sammen med sin eks.. Burde ikke han da kjenne på at han burde bite i seg noe? Og det han må bite i seg, skjer ikke i nåtid, det er han selv som plager seg selv med tanker om meg og mine eksèr

 

Stadig vekk er jeg et billig ludder, som alle kan få.. (stemmer ikke i det heletatt). Fortiden min er helt ekstrem mener han. Jeg er har langvarige forhold før han, og er slett ikke typen som har hatt mye one night stand. Et VELDIG stort feiltrinn av meg, som jeg dessverre fortalte han i starten fordi jeg ønsket at alt skulle fortelles.. Er noe han stadig vekk bruker mot meg og forteller meg hvor grusom jeg er, som har gjort akkurat det..

 

Jeg skjønner i det jeg får skreve ned alt dette, at JA.. så klart MÅ jeg forlate fyren! Han er ikke vært det, selv om han er far til mine to skjønne jenter:)

 

 



Anonymous poster hash: 2c15a...01f
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...