Gå til innhold

Andre med gutter "som liker jenteting"...bli kjent/evt. treff???


Mamma til to tette

Anbefalte innlegg

Har sønn på 7 år som liker tradisjonelt sett "jenteting", har flest jentevenner og trives med det. Utadvendt, sosial og kjekk gutt som liker musikk, dans, teater m.m. Han går nå i 2.klasse og opplever å få litt kommentarer/erting. Så langt synes jeg det går greit, men jeg kan se for meg at det blir litt utfordringer underveis. Noen som kjenner seg igjen og gjerne vil maile litt om opplevelser/utfordringer, send dm.

 

Vi bor på Vestlandet og tanken har slått meg at det hadde vært utrolig kjekt for ham å møte en gutt med noenlunde like interesser. Han har på en måte "gitt oppp" at gutter kan det så søker seg mot jentene i de fleste sammenhenger. Han er også ganske moden for alderen så hvis det blir for mye fysisk knuffing og barnslig prompehumor så melder han seg helt ut.

 

Han har tidligere uttalt at han er den eneste i verden som er som ham, jeg har sagt at han ikke er den eneste gutten i verden som leker best med jenter, men hadde nok vært en øyeåpner hvis han hadde møtt en gutt som likte samme ting som ham. Men dette måtte vært etter endel dialog, kaster oss ikke ut i det med det første:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Han høres fantastisk ut <3 ^_^ Han kommer helt sikkert til å få mange "like" gutte venner etterhvert.

Synes det er kjempe bra at du vil hjelpe han med å få en gutte venn som er litt mere lik han så han slipper å føle seg så alene. :)

Måtte bare svare selvom jeg ikke har noen sønn på hans alder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar uansett, han er topp! Opplevd i det siste at kontakt vi har prøvd å gjøre mot gutter i nabolaget har blitt avvist, at de rett og slett ikke ønsker å være med ham så rett og slett litt lei meg i kveld. Ikke bare enkelt å være "annerledes"...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kjipt! Jeg ble helt knust i hjertet når lile jenta på 3 ble utestengt fra en lek :P Men så fikk hun lov å bli med neste dag da :P Men det er trist når ett barn blir utestengt  :(

Når jeg bodde ved majorstuen i Oslo var det mange jentete små gutter som elsket teater, dans osv.. Kansje det er forskjell på områdene man bor i. De lagde også ett skikkelig kult teater ved frogner parken om billy elliot som danset rundt i kjole osv.. 

Men uansett, lykke til :) Forsett å gi han masse kjærlighet! Synes det er bra når barn blir oppmuntret til å være seg selv og ikke måtte skjule seg og late som man er som "alle" andre gutter/jenter. Men det er ikke lett når man er så liten. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bor i et veldig "streit" nabolag litt utenfor en by så savner av og til vennene han hadde da vi bodde midt i byen, stor forskjell. Her er det liksom bare fotball gutter driver med. Men han har andre aktivtiteter og det er utrolig bra for ham å møte gutter som ikke bare er opptatt av fotball. Det har han vokst utrolig på.

 

Og det løste seg med halloween som disse avvisningene handlet om, nå går han med to bestevenninner i stedet. Men må bare si at jeg synes det er helt utrolig at noen foreldre ikke inkluderer alle som spør. For meg hadde noe sånt vært uttenkelig, alle skal få være med. Og der bestemmer ikke barna, der må faktisk vi voksne også ha et ord med i laget. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...