Gå til innhold

Enda et bleiesluttspørsmål


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Trenger noen tips angående min 3 åring (blir 4 i april) som absolutt ikke er interessert i å tisse på do. Det hender han sitter på do/potte, men sitter der i ca. 2 sekund så sier han at han er ferdig. Av og til sier han at han er redd doen, og som regel nekter han for å prøve i det hele tatt. Vet liksom ikke hvordan vi skal gå frem, han har generelt vært litt sen av seg. Gikk 17 mnd, tegner kun kruseduller, sliter med puslespill, vansker med å ta på seg sko/jakke, snakker relativt utydelig. Skal jo ikke sammenligne unger, men storesøster var knapt 2.5 år og tørr dag og natt. Da var det ingen problem i det hele tatt.

 

Hvordan skal vi gå frem? Belønning? Vente til han selv viser interesse? På forhånd tusen takk dersom noen har tips eller personlige erfaringer:)



Anonymous poster hash: 3b670...7bc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Prøv dere frem og ikke stress med det. Det er fint at han sitter på potta hver dag. Kanskje dere kan kjøpe et dolokksete til barn? Kanskje han føler seg trygg hvis han sitter på det. Gi ham masse ros hvis han sitter på potta. Vi har aldri prøvd med belønning , men det kan sikkert fungere :)

 

Jenter er oftere tidligere ute med bleieslutt enn gutter, så det er ikke unormalt at han ikke har sluttet ennå. Her kom gutten først og han slutta med bleie på dag da han var nærmere 3. Han måtte bruke bleie på natt til han var 6 år. Da mellomste ble litt over 3 ,forsøkte vi å slutte med bleie. Hun ble tørr på dag og natt med en gang. Så vi var overasket over at det gikk så bra. Hun kunne sikkert ha sluttet før , men vi hadde bare erfaring fra eldstemann så vi tenkte at det sikkert kom til å ta tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...