Gå til innhold

Bør jeg velge Bugaboo Cameleon eller Buffalo?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har bestemt oss for Bugaboo.

Men ble plutselig usikker på hvem av modellene vi bør velge.

 

Cameleon:

Synes den virker lett og nett, kanskje litt stiv og små forhjul, som ifølge noen gjør at den drar litt til siden og triller dårlig på snø og ujevnt underlag?

 

Buffalo:

Synes denne virker mye større og tyngere enn cameleon, så stor at man nesten kan heller gå for en annen 4 hjulsvogn.

Men den har noen fordeler m større bag/sittedel bedre kalesje, større forhjul, og litt bedre fjæring(virker ikke like stiv i understellet som cameleon.

 

Dette er så langt min vurdering, men siden vi ikke har erfaring med vognene annet enn å ha sett og prøvekjørt i butikk så føler jeg meg sååå usikker????

 

Noen som har erfaringer å dele?

 

Anonymous poster hash: f339e...2ad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei, du har kanskje valgt vogn nå? Legger uansett inn et svar jeg ga til en annen som lurte på disse vognene :)

 

Jeg er ikke så fan av buffalo, har vært veldig fornøyd med cameleon fordi den er så liten og smidig -men buffalo er jo det stikk motsatte, en stor klumpete og stiv vogn. Cameleonen er like stiv, men det har vært greit siden det at den var så liten og smidig veide opp. Begge disse vognene har ergonomisk sittedel, og det er helt supert -men et stort minus er at man ikke kan regulere fotbrettet, så barnet blir alltid sittende med bena hengende nedover. Med den nye utrekkbare kalesjen, en god vinterpose og et stormtrekk/regntrekk er buffalo en lun og fin vintervogn. Jeg har ikke hatt bugaboos vinterpose, men den er jo av dun så vil tro den er varm og god. Selv har jeg hatt mange ulike vinterposer i mine cameleoner, de sitter ikke like perfekt som de originale posene, men det går helt fint

Mange liker buffalo også, så du må jo nesten prøve den godt og se hva du syns. Et tips er å putte noe tungt (10kg ca) i vognen når du prøver den så man får følelsen av å trille et barn, alle vogner er anerledes å trille med et litt stort barn i

 

Jeg vil anbefale deg å titte på brio go next også, den vognen har virkelig alt og er en drøm å trille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vi har sett på Brio Go Next. Den ser super ut. Kjekt at man kan bytte til større hjul om vinteren. Sportsvogndelen virker stor og god med fin og lun kalesje. Skal kikke på den igjen neste uke, prøve med vinterpose oppi:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi funderer på det samme, Buffalo eller Cameleon. Vil ha en vogn som er lett og grei å ha med i byen, men som også tåler en tur i skog og mark (sti). Viktig at den er liten sammenlagt. Har god tid enda da baby ikke kommer før i april :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...