Gå til innhold

Hjelp


 Anniq 83  ♥Samuel 31.03.10♥

Anbefalte innlegg

Gutten min er 7 måneder. Han krever veldig mye. Jeg har nå møtt veggen å er helt utslitt. Han tar ikke smokke eller flaske.

Dagen starter vi kl 07:00 hver eneste dag. Han er stup trøtt å blir fort grinete så jeg prøver å legge han i vogna kl 08:30 igjen og vi går tur. Og. I går tur. Han er trøtt men nekter å sove. Noen ganger sovner han noen ganger ikke. Da må jg ta med han inn igjen å gi han pupp for å roe han ned. Så prøver jeg å legg han i vogna igjen. Er jeg veldig så sovner han.

Så våkner han rundt 11 får grøt og pupp og vi leker i ett par timer så er han trøtt igjen. Så går jeg med han igjen. Er jeg heldig sovner han igjen om ikke kan jeg styre med dette og fort bruke 1 time eller mere på å få han til å sovne igjen.

Så lar jeg han ikke sovne etter kl 16. Uten da vi er ute å kjører da er det vanskelig å unngå at han sovner.

 

Kvelden legger jeg han etter han har fått grøt. Han sovner ikke uten puppen i munnen. Han har aldri sovnet uten og jeg vet innom han klarer å sovne uten den. Før gikk vi med han frem og tilbake. Men e alt for sliten til det nå. Å da sovnet han bare i armene min å da får jg ikke gjort noe på kveldene heller. Ikke nok med det han skal ha puppen i munnen hele natta også. Er sikker på jeg er våken 10 ganger hver natt. Er helt utslitt nå å trenger sårt hjelp på hva jeg skal gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her tror jeg du rett og slett bør lære han å finne roen på egenhånd og slutte å amme i søvn. Ja det blir nok tøft og en del gråt de første dagene, men så skal det gå seg til.

 

Anonymous poster hash: fc878...60a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...