Gå til innhold

Klarer bare ikke å bestemme meg, begynner å haste nå:(


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har siden dag 1 med positiv graviditetstest saumfart internett etter vogn til den lille i magen, det vil si nå i nesten 8 mnd. Klarer bare ikke å bestemme meg! :( Jeg er helt handlingslammet og det blir verre og verre for hver dag! Begynner å bli en del vogner jeg har bestilt og avbestilt, sagt jeg skulle kjøpe på finn og fb og deretter ombestemt meg :( Vet ikke hva det kommer av, om det bare er fordi det er en så "viktig" avgjørelse eller om jeg holder på å bli helt graviditetsgal ;) Har normalt sett ingen slike tendenser altså, meget beslutningsdyktig og effektiv både i jobb og privat.

 

Dilemma: Ny eller brukt. Hvis brukt: hvor mye brukt er "greit" for at jeg 1. ikke skal føle at den er "gammel", 2. kanskje får noe igjen for den ved salg. Hvis ny, hva skal jeg velge, farge, hjul, understell, modell, ALT. Hvis brukt, finner aldri i livet den "rette", feil farge, stoff, understell osv osv osv :( Hvis ny, begynner å haste ekstremt!!! Mtp leveringstid, er vel egentlig for sent allerede.

 

Store bekymringer i livet ja ;) Og søvnløse netter og alt for mye tid til å tenke :)

 

Anonymous poster hash: dcdf0...8d3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei :) vet ikke om dette hjelper så mye men her er min erfaring.

 

Jeg kjøpte først brukt vogn. En emmaljunga city cross.

Jeg angret ganske fort på dette kjøpet. Nå er jeg ganske nøye på tingene mine riktignok men uansett. Den så pen ut ved første øyekast så jeg kjøpte den da. Etterhvert så la jeg stadig merke til ting som irriterte meg med den. Små riper her og der, jordslag i kalesjen, små flekker her og der osv. Ved andre øyekast så så altså vogna ikke så pen ut likevel (den var 3 år gammel). Jeg angret og jeg følte at jeg trilla rundt i en haug av en vogn. I tillegg tok den stor plass i min lille bil og det var et puslespill og få den inn og ut.

Jeg besmte meg for å bruke den som sovevogn og turvogn.

 

Ville dermed ha en annen som tok mindre plass i bilen, med svingbare hjul og som var lett å ta ut og inn. Dermed ble det en mountain buggy, husker ikke helt hvilken type.

Den var super å trille på kjøpesenteret og asfslt, men ikke no mer enn det. Dessuten var den veldig liten i setet og når babyen bare var 6 mnd så hadde ho hodet helt øverst ved kalesjen. Altså et bomkjøp. Det sto jo at den passet fra 0-4 år så jeg trodde jo på det, helt feil.

Kvittet meg fort med denne.

 

Nå har jeg kjøpt meg en stokke crusi som jeg er superfornøyd med. Den dekker egentlig alle mine behov.

 

Nå har jo du hatt 8 mnd og tenke på, så du vet sikkert hvor du skal trille, hvor stor plass du har i bilen, hvordan utseende du liker osv.

Jeg kommer ikke til å kjøpe brukt igjen. Syns det er mye koseligere å ha noe helt nytt, da føler jeg at det ser så fint og flott ut, og jeg vet at jeg ikke triller rundt i andre sin "møkk" (satt på spissen). Det positive med ny vogn er at du kanskje kan spare den til neste mann eller at du får mer hvis du vil selge den. En brukt vogn vil man kanskje ikke spare på (altså, brukt til kanskje 3 barn?)?

 

Bhgvogn er greit å kjøpe brukt!

 

Jeg vil absolutt anbefale svingbare hjul, sååå mye lettere å trille. Men resten må du neste tenke igjennom selv, hva som passer dine behov :-)

 

Anonymous poster hash: fd05d...132

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde også å kjøpe brukt, angret og leverte tilbake. Oppdaget mugg i kalesjen! Med tanke på at man får brukt en vogn i 3-4 år med en unge er det ingen dum investering å kjøpe ny. Ingen vogner passer til absolutt alle kriteriene så tror man kan regne med å kjøpe minst en ny trille før ungen er ute av vogna. Jenta mi var to når hun helst ville bare hå ved siden av så vogn ble brukt mest til å sove i. Tenk litt på vekt om den skal mye inn og ut av bil. Holdt på å slite meg ihjel med en simokombi og kjøpte en lett terrengvogn i tillegg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg har DRØMT om vognvalget om nettene! Så mye kikket og vurderte jeg også ;)

Kjøpte først en Emmaljunga Nitro duovogn som vi mente skulle holde til alt, og hele vognperioden. Men den egnet seg jo ikke godt nok på terreng. Endte med å tape ganske mye på den da jeg solgte den. Hadde den bare hatt de rette hjulene! Men nå kommer 2015-kolleksjonen til Emmaljunga med lufthjul på enkelte modeller, selv de med svingbare hjul!!! Yuhuu :) Spm er bare om vi skal ta oss råd til ennå en ny Emmaljunga vogn til nr 2...

 

Jeg så også at behovet for type vogn kan variere fra periode til periode (først bagvogn, så kanskje fint å ha barnet mot seg i starten med sportsvogn, men så kanskje barnet vil sitte fremover etterhvert?) god terrengvogn, lett å ta med i bil daglig, en vogn som har alt? Jeg fant ut at jeg fikk heller satse på flere vogner og kjøpe og selge slik at jeg hadde det mest mulig praktisk der og da.

 

Jeg har Bumbleride Indie, en lett trehjuling, supergod i terreng, vi er veldig fornøyde! Men den kan ikke vendes.. :(

Har lyst på en Emmaljunga Super Viking Air til nestemann ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...