Gå til innhold

Bilstol nmr 2.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei! 

Vi trenger er bilstol til bil nmr. 2 og som besteforeldre kan låne. 

Har en acta graco som er super, men det er himla tungvint å flytte den over i andre biler. Trenger derfor en som ikke er så vanskelig å demontere, noen forslag?



Anonymous poster hash: 1ad70...3a9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har Britax two way som ekstra sete. Det er ikke så tungt og ikke så verst å montere til å være i den vektklassen. Men ingen av dem er jo direkte enkle hvis du skal ha dem bakovervendt.



Anonymous poster hash: 6a352...7d6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har denne http://www.babyshop.no/besafe-izi-up-x3-12-grey-grey som bilstol som besteforeldrene kan bruke. Rett og slett fordi det er superenkelt å installere, samt feste barnet til. Vi fant ut at det er sikrere at barnet er riktig fastmontert enn at besteforeldrene ikke klarer å installere setet og stramme skikkelig med 5-punktsseler. Barnet er over 15 kg og 3 år, men skulle gjerne hatt et bakovervendt sete som besteforeldrene klarer å bruke også, men det går dessverre ikke (pga leddgikt osv). Vi har bakovervendt sete i vår bil, altså. Hittil er vi alle fornøyde med ekstrasetet!

 

Anonymous poster hash: d4665...916

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom de har isofix så kanskje besafe izi kid eller britax maxfix bakovervendt eller cybex pallas 2 (fix) forovervendt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Britax two way :) det har vi som ekstra sete :) har acta graco cosmic vanligvis å det er mye mer vanskelig å flytte i å med at man må ha både seler og støtteben. Two way er det kun ekstra seler som må til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...