Gå til innhold

Bruke dyne/pute


Maya67

Anbefalte innlegg

Hei! Noen som har tips? Jeg har en fireåring som gjerne vil legge seg med både dyne og pute. Men når han faktisk skal sove skyver han disse unna og vil heller sove uten. Hvis jeg legger dyne over ham når han har sovnet ruller han seg ut av den i løpet av natta. Jeg må derfor ha det ganske varmt på soverommet slik at han ikke skal fryse. Hvordan lærte deres barn seg å sove med dyne og pute?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lillebror er 4 år og det går i perioder. Jeg har behagelig romtemperatur på rommet, han sover i pysj. Noen perioder sparker han alt av seg og ligger og sover uten noe, andre perioder ruller han seg skikkelig inn i dynen.

Jeg lar ham styre det selv. Blir han for kall våkner han litt. Før ropte han på meg for å få hjelp med dynen men nå ser jeg han klarer det selv. Om jeg forsøker å legge dynen over ham når jeg ser han ligger uten blir han bare irritert om han registrerer det og ellers ruller han seg rett ut av den igjen i søvne. Jeg tenker han er gammel nok nå til å regulere det selv etter hva han trenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer også. Min aksepterer å legge seg med et fleesepledd, men det blir stort sett også borte ila natta. Ingen råd herfra, men jeg følger tråden med spenning.

 

Anonymous poster hash: 67231...65e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fryser de da? Blir de for kalde så våkner de nok og klarer å ta på seg dynen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...