Gå til innhold

Eggløsning i hver syklus??


LykkeLi1978

Anbefalte innlegg

Dette er ting jeg aldri har tenkt over før, men har man eggløsning i hver syklus egentlig? Jeg har rimelig spikra 28 dagers syklus, kan variere med 27 til 29 dager en gang innimellom, men kom til å lure på om det faktisk er sånn at man har eggløsning hver gang, selv om man får mensen liksom ? I mitt hode har liksom tatt det forgitt.... Sikkert dumt spørsmål men...... Lurer litt nå siden jeg tror tr er på vei og vi har jo hatt oss mye og da mener jeg mye på de rette dagene og vel så det😌 med de to første ble jeg gravid med en gang og aller første gangen også (mistet tidlig)så tenkte vel at det bare var å sette i gang så gikk det fint.... men ser ikke sånn ut nå egentlig.... Men spørsmålet ovenfor ja, noen som veit ?😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Regelmessig syklus betyr ofte eggløsning i hver er syklus, men ikke garantert.

 

Det blir dårligere spireevne på eggene med alderen. Hos de yngre er det også slik at ikke alle egg som befruktes lever til de kan feste seg i livmoren, men dette øker ettersom man blir eldre. Det handler ikke bare om å treffe eggløsningen, men å treffe på et godt egg også. Derfor bruker mange litt lengre tid etter 35. Det kan også være andre ting om det går tregt. Jeg trodde det var alder som var problemet hos meg, men gikk ut fra Fertilitetsklinikken med to diagnoser som ikke var der 4 år tidligere. Egg var det plenty av.

 

Anonymous poster hash: 3b87b...19c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Jeg er også eldre prøver. Har vært hos lege og gynekolog. Synes som om alt er bra men få egg, men fremdeles regelmessig syklus og positive eggløsningstester. Har vurdert å prøve fertilitetsklinikk. Ble litt nysgjerrig på dine diagnoser hvis det er mulig å spør :-))

 

Anonymous poster hash: 9f6d5...b01

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...