Gå til innhold

Omg! Kengu skal bli en bygde-ru!


*Kengumamma*

Anbefalte innlegg

Hvordan skal det gå?! Om få uker går flyttelasset til fire unger og to voksne ut av byen og laaangt ut på landet! Bygden faktisk. Der venter en ny enebolig, halvannet mål med tomt, bilfri skolevei, full barnehagedekning og to svææært gode jobber, men herregud så rart det blir. Vekk fra ståk og støy, gode naboer og barnehagen vi har blitt så glad i.

 

Jeg vet vi ikke kommer til å angre, men jeg gruer meg litt allikevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Av egen erfaring (selv om jeg hadde verken barn eller jobb på den tiden) vil jeg si at det kommer til å bli kjempebra! Kulturkræsj er ikke uvanlig, men ganske snart vil man se sjarmen i det som var snålt i starten, og finne ut at det bor mange varme, gode sjeler i bygdenorge :) Bilfri skolevei høres ut som en drøm, skulle gjerne hatt meg litt av det! Gled deg til å våkne av fuglekvitter og vind som suser mildt i trærne, å kunne tusle ut i hagen i bare slåbrok uten at naboene stirrer, og nyte morgenkaffen i solveggen med bare en god bok som selskap.

 

Masse lykke til og velkommen til bygdenorge! :)

Hilsen byjenta som ble gardtøs, og etterhvert -kjærring :D

Endret av mama foodie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer! Det ER gøy på landey. Og frisk luft er heller ikke oppskrytt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer :)

 

Berre å teikne abonnement på bygdaposten (eller kva lokalavisa måtte heite) for å få oversikt og sette i gang med landlig livsstil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skrekkblandet fryd er bra! Høres ut som et godt valg :)

 

Min skrekkblanda fryd i dag er at jeg har fylt ut papirer for å studere litt til høsten. Håper jeg får plass!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen til bygdelivet. :)

 

Selv er jeg oppvokst i en liiiiiten by, bodde så i Oslo, for så å flytte til en "blanding". Dvs at jeg bor litt utenfor en av Norges største byer, sentralt nok til at vi har både et lite kjøpesenter, butikker, legesenter etc i gangavstand, men landlig nok til at jeg ser jorder med fine kuer på utenfor stuevinduet og har flott utsikt til havet når jeg går turen min. :) Ville ikke byttet det mot noe! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Landet ruler! Armslag, luft og stillhet er undervurderte kvaliteter, ihvertfall for sånne som meg som heller vil sitte i fred på en stein enn å sitte på cafe. Min erfaring er at alt går bittelittegrann roligere for seg på landet, så blodtrykket synker litt, stresshormonene er ikke framme hver uke, og det føles som at man har bedre tid. Selvfølgelig er det en illusjon, men når hverdagen ikke akkompagneres av travle mennesker, lyd og leven, så føles ikke tiden så "fort". Håper dere vil trives! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helle_Høygir

Syns ikke det høres så dumt ut med bilfri skolevei og godt med plass! Du skal se det dukker opp gode venner når dere kommer i gang med skole og bhg:)

 

Alle forandringer er vel litt skumle i utgangspunktet, men noe må man Bryne seg på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Ja, da er vi på plass. Ungene er strålende fornøyd med nye rom, mor har fått vaskerommet hun alltid har drømt om, og snart er det ny barnehage og skolestart. Vi er storfornøyde :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta litt plass, meld deg inn i foreninger og lag. Det kan være knalltøft å få innpass på bygda, med mindre du krever å få det. Ellers er det verste med bygdeliv at du ikke kan få det du vil ha når du vil ha det, men må vente til det kommer i posten. Hurra for netthandel. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å så spennende! Jeg er faktisk aldri så lite misunnelig. Vi burde tatt spranget før ungene begynte på skolen. Det angrer jeg på at vi ikke gjorde. Men sier du det til noen må jeg drepe deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...