Gå til innhold

Fra sprinkelseng til vanlig seng


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Noen som har byttet seng ennå?  erfaringer? er redd pjokken hopper ut av senga  mens vi sover...



Anonymous poster hash: 83cbf...5dd
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi begynte man dag og natt lampe da han var drøye 2, ved snaue 2,5 skjønte han den. Da fikk han beskjed om at hvis han gikk ut av senga før kaninen hadde stått opp ble han putta i babysenga.... det ble ikke mange netter i babysenga før han ble liggende. Omtrent alltid kommer han inn til oss på morgenen, men en gang gikk han faktisk ned

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Noen som har byttet seng ennå?  erfaringer? er redd pjokken hopper ut av senga  mens vi sover... Anonymous poster hash: 83cbf...5dd

Vi ventet til jenta vår begynte å vise interesse for og snakke om det selv. Dvs. at vi begynte å snakke om det å sove i stor seng noen måneder før vi faktisk byttet, og så viste vi bilder av ulike senger som hun fikk velge blant. Til slutt tok hun selv initiativ og viste interesse, og da byttet vi. Hun var nærmere 3 år da vi byttet, og grunnen til at vi ventet så lenge, er athun alltid har vært en aktiv og krevende jente på kveldstid, så vi gruet oss. Men det viste seg å gå helt fint når hun selv fikk bestemme :) Hun elsker sengen og blir liggende når hun først har hoppet i seng.

 

Anonymous poster hash: c4799...a38

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi beholdt forresten sprinkelsenga på rommet. Hvis han sto opp fra storguttsenga fikk han beskjed om at dersom han sto opp igjen ble det babysenga.... det ble ikke mange netter i babysenga ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har enda ikke byttet seng til gutten min på 2.5 år men kunne sikkert gjort det allerede nå for tror ikke han hadde gått ut av sengen.

Hvertfall når vi har ligget hos andre å de ikke har babyseng så har jeg lagt han i vanlig seng uten at han har gått ut av sengen en eneste gang.

Etter han hadde ligget i sengen en time så gikk jeg inn for å se om han sov,å han var fortsatt våken men gikk ikke ut av sengen.Så det lover jo bra! :)



Anonymous poster hash: 72746...607
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Det løsnet seg da vi dro og besøkte foreldrene mine, og han måtte sove i min gammel barneseng med sengehest. Og det gikk over alt forventning. Før han gikk og la seg, forklarte mamma at han er blitt så stor gutt i hennes øyner at han fikk lov til å sove i "storsenga". Da han hørte det, ble han solgt med en gang. Etter den tid var det ikke snakk om å sove i spinkelsenga igjen. Så det gikk over alt forventning for våres del. Og hittil har han ikke gått ut av senga si bortsett fra når han må stå opp midt på natta for å gå på do.



Anonymous poster hash: 0764f...897
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi byttet ut sprinkelsenga til jenta vår da hun var 2 år gammel. Nå er hun litt over 3 år og hun har ikke en eneste gang fallt ut av senga og står fortsatt ikke opp av senga før vi kommer inn på rommet. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

vi har bygget nytt hus, og terpet på at når vi flytter her, skal han få fint eget rom, og ny fin seng... han fikk være med å sette sammen den nye senga, han og bestefar, og samme kveld vi hadde flyttet, løp han inn der og la seg, kry som en hane, og har sovet der siden. Dette skjedde rett før han var 2 år. Han våkner i 6 tiden på morgen, da kommer han inn til oss, og sover /koser en time til. Vi har trappegrind, og lukker alle andre dører oppe, så han har bare to valg... går strålende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...