Gå til innhold

Gode sko med halvhøye hæler?


humlemamma

Anbefalte innlegg

Er det noen som har tips om sko med høye hæler som er gode å gå i? Jeg er ikke så høy, og vet at jeg ser bedre ut med litt hæl på skoene, men sliter med at de blir vonde. 

 

Stort sett så finner jeg ingen med gode nok såler til at de demper det ekstra trykket på forfoten, og jeg sliter med smerter i bena fra før. (Hallux valgus, utstående kul ved stortåa)

 

Trenger altså sko som er myke, gode såler, ikke for høye og ok form på bua. 

 

Ønsker meg både sånne joggesko med hæl til hverdags, vanlige ankelstøvletter til hverdags og litt høyere støvletter, så alle tisp tas imot. Pumps kan jeg ikke gå i, der ut som en stappa bolle nedi der da ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hadde gått for noen gode merker, som har gode myke, såler. Hva med å besøke en butikk og spør om råd. 

Ecco, Dr. Martins og sikkert mange flere har gode såler som er gode å gå med :) 

 

Jeg har kjøpt med noen pumps i Dr. Martins og de er veldig gode å gå i. Slett ikke som billige, kjipe, harde sko ofte er. 

Har også noen høye støveletter med kilehæl i et merke jeg ikke husker, men de kostet 1000kr. De er kjempegode og har myk og god såle. Kan gå med dem i timesvis. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har brukt noen fra Sixtyseven https://lillevinkelsko.no/skoletter/sixtyseven/76394-00-sort ; de har ikke så høy hæl (jeg er 160 :P ), og synes de er gode. Men hvis du har hallux valgus kan det godt være de er for trange foran til deg...

 

Som moota foreslår ville jeg prøvd Ecco, Unisa, Camper, og mener Falkanger har noen som skal være veldig gode uten at jeg husker navnet akkurat nå :) Tror nesten bare du må prøve deg frem... Har ganske mange høyhælte sko som er rene bomkjøp, før jeg fant de som er gode :P (Som for min del er Nilson shoes /Sixtyseven for skoletter og Unisa for pumps :) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...