Gå til innhold

Nesten helgepappa


6x7

Anbefalte innlegg

Jeg og moren til datteren vår gikk fra hverandre for over ett år siden, og jeg har da sett datteren min en 3-5 timer én gang i uken. Hun fyllte to år for to måneder siden og jeg ønsker nå å ha henne annenhver helg. Jeg vet hva jeg har krav på og slik, men spørsmålet er om det er vanlig at pappaer har barn på to år annenhver helg og hver onsdag.

Mammaen har stor separasjonsangst, men jeg og datteren min har det fint sammen og leker bra. Hun har sovnet hos meg på dagtid, nesten uten problemer. Så jeg ser ikke noe problem i dette.

 

Selvfølgelig er moren prioritert for datteren vår når hun er i nærheten, men når moren ikke er i nærheten har hun og jeg det kjempebra sammen.

 

Litt for mange tanker og slik akkurat nå, så om dette ga noen mening er opp til dere.

Håper på svar fra noen som har vært borti dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Et par vi kjenner som har 2 barn gikk fra hverandre. Der var vel yngste ca 1,5 (slutta med amminga da), da begge barna begynte å være hos pappaen annenhver helg. Syns det er en selvfølge at dere bør dele, og er ihvertfall ikke for tidlig. Men regn med litt konflikter rundt legginga ettersom det er såpass lenge siden dere bodde sammen og ta ting litt gradvis ;-)

Endret av Kenga
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...