Gå til innhold

TFK - forvirret


Ocean™

Anbefalte innlegg

Hei folkens. Kanskje litt tidlig å diskutere barnevogn, men jeg lurer så fælt på en ting med TFK (er denne jeg har lyst på til nr 2) og jeg finner ingen svar på nettet.

 

Det er en TFK som heter joggster twist, men det ser ut til at noen Har sorte hjul, mens noen har hjul med sølveiker (om det er det det heter?). Jeg lurer på hva forskjellen på disse to er? Når jeg ser på babyshop og barnas hus så er det bare duo-vognene som har sølveikene. Jeg skjønner ingenting...hehe. Kjenner jeg syns hjulene med sølveiker er finere. Kan legge ved link til bilde av forskjellen... kanskje noen vet

 

Her er med sorte hjul: (sportsdel)

http://www.kiddies24...s/1017639_0.jpg

 

Her med sølveikene: (med bag)

http://4.bp.blogspot...E/s1600/FTK.jpg

 

Altså, understellet er forskjellig selv om begge vognenen heter joggster twist.

 

Anyone? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du vil ha sølvfarget understell på vognen din må du kjøpe den fra f.eks Kiddies24 evt mulig Cepta A/s har den også, sjekk nettsiden dems er her: www.buggyland.no :). De er den modellen de selger i europa, mens den med svart understell blir solgt i norden tror jeg, den kaller de for `nordic` :))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk folkens :-) Da skal jeg sjekke ut.. Vet ikke helt om jeg vil bestille på nett eller om jeg kjøper i butikk. Er jo litt lettere med reklamasjon osv når man kan dra direkte til butikken sin enn om man må sende ting tilbake pr post.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...