Gå til innhold

Crohns


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg ble syk og fikk etter kort tid diagnosen ulcerøs colitt eller crohns for noe over ett år siden. Har i senere tid blitt konstatert at jeg har crohns i en mild form (mest sannsynlig). Fikk Mezavant som medisin.

 

Jeg var i permisjon da jeg ble syk og begynte i full jobb etter et et halvt år. Det fungerer i grunnen bra. Men i de siste månedene har jeg begynt å få mer smerter, slim og blod. Jeg tror at jeg bør ha en annen medisin, men samtidig er jeg litt redd for at jeg skal "bruke opp" alternativene for tidlig om dere skjønner.

 

Er det noen som har noen råd/erfaringer å dele? På forhånd tusen takk :)

 

Anonymous poster hash: 5842c...42b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...

Fortsetter under...

Jeg ser det er lenge siden du har skrevet, men svarer deg likevel. Prøv alt som er. Jeg har hatt sykdommen i snart 18 år, og den trenger fortsatt tilpasning. Den kan endre seg ut fra livssituasjonen din, og det å drøye slik at kroppen blir verre er ikke verdt det. Mine erfaringer iallfall sier at det kan ta lang tid å bli frisk når man først blir ordentlig dårlig. Sørg for å notere det du spiser, beveg deg (på den måten det er behagelig for deg, noen synes f.eks. hopping er ubehagelig), og aldri tenk at du ikke kan gjøre det alle andre kan og samtidig lytt til kroppens behov. Trenger du å hvile, så hvil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...