Gå til innhold

Bumbleride indie


Inalille

Anbefalte innlegg

Hei!

Er det noe som har erfaring med bumbleride indie? Både som bagvogn og sportsvogn..

Venter førstemann til sommeren, og hadde egentlig bestemt meg for emmaljunga super viking. Men sportsdelen kan ikke legges helt flatt, og i tillegg har jeg fått det for meg at jeg vil ha en lette vogn. Bor i 2.etg i blokk, så det vil bli endel bæring!

 

Jeg falt plutselig for indie, og bortsett fra at sportsdelen kun er forovervendt virker det som om den har alt! Jeg vil helst ha henne vendt mot meg, men er det helt å krise å ha henne forover?

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Har dessverre ikke noen erfaring med Indie helt ennå, men jeg venter på den, har bestilt en ny en for noen dager siden! :)

Jeg også falt for denne, jeg også føler den har nesten "alt" bortsett fra vendbar sittedel! Som jeg savner veldig.

 

Men vi har allerede en Emmaljunga Nitro som vi kommer til å bruke til vi ikke føler behov for å ha henne mot oss lenger. Har lest at flere gjør det på denne måten; har en god og lun vendbar sportsvogn fra de slutter med bag og til de er litt eldre. Nettopp fordi det er vaskelig å finne en vogn med ALT. Jeg har akkurat vært gjennom denne reacherch'en selv, så bare spør, så kan jeg gi deg linker til litt av hvert :) Koelstra Latinique er en vendbar trehjuling med lufthjul, men har visstnok en litt kort sittedel.

 

Jeg også bor i blokk uten heis og har som sagt hatt Nitro og bært duo-hard-bagen opp lenge. Ble lei for å si det sånn. Skulle jeg valgt om igjen ville jeg hatt kombi. Feks en mykbag som Quadroliften til Emmaljunga i sportsvogn. Denne er myyye enklere å bære opp! Sukk..

 

i denne tråden har vi skrevet litt om Indie og annet som kanskje er av interesse?!

 

http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/144125822-bumbleride-swift-koelstra-eller-en-annen-vogn-som-har-alt/#entry146192308

Endret av MammaentilM
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er av din tråd jeg ble inspirert! Er bare veldig i tvil ang det å ha babyen framover når hun er så liten.

Vet du hvordan det er med reparasjoner/reklamasjoner når du bestiller fra foreldreklubben?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åja! :) Ja, skjønner godt du er i tvil. Jeg synes det er veldig koselig å ha henne mot meg ennå, hun er snart 11 mnd. Synes det er praktisk og, for du får fulgt med hele tiden. Titteluka på Indien var visst litt lenger oppå toppen av kalesjen, så det var ikke like lett å få overblikk som på enkelte andre vogner. Se på linken under feks. Hadde veldig lyst på Swiften også ;)

 

http://www.barnvagnsblogg.com/mountain-buggy-swift-vs-bumbleride-indie/

 

Så med neste mann tror jeg det kanskje blir en liknende løsning med en vendbar sportsvogn i starten, men man vet jo ikke før man har prøvd. Noen bryr seg ikke om det i det hele tatt, mens jeg synes det er godt å se henne, og hun ser foreløpig på oss og kommuniserer med oss. Har ikke begynt å henge ut av vogna ennå for å se fremover.

 

Jeg vet ikke dette med reklamasjon/reparasjon nei dessverre. Burde kanskje sjekket..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...