Gå til innhold

Erfaringer med å flytte sammen med kjæresten, hvor begge har barn fra før.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg ønsker å høre erfaringene fra andre som har flyttet sammen, hvor begge har barn fra før.

 

Datteren min og jeg flytter til kjæresten og hans barn( 50/50) i Akershus i sommer.
Jenta mi begynner i 2. klasse på ny skole og jeg har fått jobb i nærmiljøet også.



Anonymous poster hash: 8b518...a91
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Fortsetter under...

Hei. 

Hos oss har det gått bra med at alle gikk over ens og hadde det bra sammen. Desverre var det eksen til min nye samboer som klarte å ødelegge mye for oss. 

Jeg hadde gått igjennom mitt med min eks og samabeider nå godt med han. Vi ble ferdig med krangling og uenigheter før jeg gikk inn i forholdet, og vi hadde blitt enige (etter mange diskusjoner) hvordan vi ønsket å a det. Det oppsto jo noe sjalusi fra min eks, men han var åpen om det. Det oppsto også endel sjalusi fra min nye samboer, men det gikk seg til. I dag kan de prate med hverandre og være sammen, men tror ikke man skal forvente det av noen. :huh:

Slik var det desverre ikke på den andre siden, og dette gjorde ting veldig vanskelig. Hun prøvde å ødelegge både vårt forhold og forholdet til barnet hans. Mange diskusjoner og uneigheter og flere år etter vi har flyttet sammen, så holder de på enda. Det tar virkelig krefter. Hadde jeg kunne gått tilbake i tid ville jeg ha ventet mye lengere før vi flyttet sammen. 

 

Jeg tror man bør tenke litt over en del ting før man flytter sammen og huske at hver situasjon er ulik. Husk at i tillegg til å få ting å fungere som samboere har man mange ekstra utfordringer med både barn og ekser. 



Anonymous poster hash: 6c7ef...d6e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Hadde nok ikke gjort det igjen, jeg synest det er for mye styr, for mange mennesker innvolvert i vårt familieliv! For mange som har noe dem skulle ha sagt, generellt irriterende å måtte forholde seg til xen hans hele tiden! Ikke noe galt med barnet i den forstand. Bare dritt lei xen hans og at hun ringer å maser og har informerer om hver minste ting (hun er gift på 5året) så er lenge siden det ble slutt. Likevel ringer hun å suttrer til mannen min hvis live går henne imot og sønnen er vrang med henne når han er der.

Avgjørelser som blir uten at jeg alltid blir innvolvert som igjen går på min bekostning! Nei, iblandt angrer jeg meg ihjel på at jeg tillot meg å forelske meg hodepust i en mann som hadde barn fra før. Hadde jeg bare ikke elsket han så høyt, for mannen vil jeg ha. Det er bare ikke alltid like lett å godta spøkelsene fra fortiden hans som hele tiden hjemsøker oss...

 

 

Anonymous poster hash: f4d0e...880

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...