Gå til innhold

Hvordan gå frem i jakten på seksuell identitet? trenger hjelp.


FinJakke

Anbefalte innlegg

Jeg er en gutt i tjueårene som lever et hetroliv, men er usikker på min seksuelle identitet.  

Jeg føler meg som en god person med trygge sosiale relasjoner. Mange sier de ser opp til mine sosiale evner og pågangsmot. Er også relativt suksessfull i både studier og arbeidsliv. Jeg er populær hos jentene og har hatt utallige relasjoner til flotte jenter. Til tross for alt det gode i livet har jeg vært deprimert siden ungdomsårene.
 

Føler jeg har vært forelsket i jenter flere ganger, og fått det i retur,  men likevel har alle forholdene mine vært anstrengt og psykisk belastende for meg. Jeg elsker eks kjæresten min, hun er perfekt, men likevel føltes det feil på et nivå. Vanskelig å sitte ord på hvorfor det blir sånn, men lurer på om jeg kan være homofil/bifil. Jeg har nemlig siden barndommen vært tiltrukket av gutter i enkelte sammenhenger. Har aldri blitt direkte forelsket i en gutt jeg har møtt, men har alltid hatt innfall av følelser og seksuelle fantasier rettet mot gutter. Jeg har levd ut dette gjennom nettporno. Har alltid følt en stor skam rundt disse tankene/følelsene, men etter et stort oppgjør med min psykiske helse siste året prøver jeg å akseptere. Tror jeg kan forelske meg og er nysgjerrig på hvordan intimitet med en gutt vil være. Noen som tror dette kan få meg ut av tåkehelvete jeg har vært i hele mitt voksne liv?  Hvordan bør jeg gå frem? 

Jeg ønsker å prate med noen som har lignende erfaringer. Er det noen der ute som har vært/går gjennom noe lignende? Takknemlig om noen gidder ta seg tid til en forvirret sjel. 

 
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei.

 

Trur ikkej det er noe unormalt med å hvertfall i perioder fantasere om gutter. (guttesex)

Kanskje du skulle ta mot til deg å forsøke det en gang, får å se hva du syntes om det, om det kun er sexuelt du er tiltrukket av gutter. Kan jo være bisexuell uten at du trenger å ha følelser for andre gutter. Kanksje er det bare spenningen med analsex som trigger deg...?

Eg har en dame som av og til puler meg analt med dildo å det er himmels deilig, å eg og fantaserer i perioder om å a sex med en gutt, gjerne sammen med min samboer, uten at eg har levd ut den fantasien, men hvem vet... Min samboer fantaserer enda mer om det enn meg trur eg :)

 

Mitt råd er så enkelt som prøv å ha sex med en gutt å se hva det gjør med deg, mangen som liker det uten at de noen gang kunne hatt følelser for en annen gutt..

Trenger ikkje være homo av den grunn..

Bare å komme med flere spørsmål om du ønsker det. Kan bare kontakte meg priv. og :)

Endret av Cuckold
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, og takk for svar. 
Jeg har nå innrømmet at jeg er usikker på legning til eks kjæresten og mine foreldre. Det har vært enormt tøfft. Vet enda ikke hvordan ting blir fremover, men etterhvert nå tenker jeg å begynne å eksperimentere. Hvis du har en samboer som latt deg leve ut slike ting må det være befriende. Tror du at du kommer til å oppfylle fantasien din?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, og takk for svar. 

Jeg har nå innrømmet at jeg er usikker på legning til eks kjæresten og mine foreldre. Det har vært enormt tøfft. Vet enda ikke hvordan ting blir fremover, men etterhvert nå tenker jeg å begynne å eksperimentere. Hvis du har en samboer som latt deg leve ut slike ting må det være befriende. Tror du at du kommer til å oppfylle fantasien din?

Hei igjen.

Om eg kommer til å leve den ut vet eg ikkje, men eg håper egentlig det :)

Hadde jo ikkje vært dumt å funnet en bi-gutt som ville være med oss begge samtidig da :) hehe.

Men eg trur eg hadde fått mest utav det om hun var med. Du er vel litt mer usikker på om det ligger noe mer enn bare lysten til å eksperimentere? Men håper du lever ut fantasien å forsøker, så ser du om det er noe mer der enn bare lysten til å teste ut guttesex :)

Eg er hetero, men skader ikkje å tøye grensene for sexlivet litt innimellom :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hey, jeg er 31 og egentlig litt i samme situasjon.

Har hatt mange dameforhold oppigjennom og det har vært superbra det, lite som er mer digg enn ei fin og trang mus, men jeg fantaserer også om å ha sex med en gutt. Jeg har opplevd bare en gang å faktisk få seksuell tenning av en gutt IRL, så det gjør at jeg er litt skeptisk, og tenker at herregud skal det så mye til for å få lyst på sex med en mann så blir det jo umulig å finne en å eksperimentere med.

 

Men jeg fantaserer om det likevel, og skal innrømme at jeg har kjøpt en dildo som er ca like stor som min for å prøve hvordan det er å deepthroate! (Elsker å bli deepthroata selv så da). Har prøvd det litt.

 

Jeg er i fast forhold med ei jente nå og har det fint med henne, men jeg har fortsatt lyst til å gå på et av de homonettstedene, sende avgårde en melding til en fyr og forklare hvordan situasjonen er, om han kan komme over og så drikker vi oss drita og ser om det skjer no.. Tror muligens jeg må ha litt alkohol for å krysse den barrieren der :P



Anonymous poster hash: 35490...907
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...